Life

Costin Craioveanu neagă că a lovit-o pe Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class. „Cum să bat o femeie când e soția mea?”

Costin Craioveanu a transmis primul mesaj după accidentul provocat în timp ce conducea sub influența alcoolului. Pictorul nu recunoaște că și-a lovit soția, pe Mihaela Cernea, fosta componentă a trupei Class.
03.02.2022 | 18:59
Costin Craioveanu neaga ca a lovito pe Mihaela Cernea fosta solista a trupei Class Cum sa bat o femeie cand e sotia mea
Costin Craioveanu neagă că și-a lovit soția. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Costin Craioveanu a fost implicat într-un accident rutier și a avariat două mașini. În urma acestui eveniment a ieșit la iveală faptul că Mihaela Cernea obținuse, pe data de 20 de ianuarie, un ordin de restricție împotriva soțului său, care ar fi agresat-o fizic.

„Pictorul vedetelor” a făcut primele declarații pe contul său de Instagram și a negat faptul că și-ar fi lovit soția. Ulterior, Costin Craioveanu a șters postarea.

ADVERTISEMENT

Costin Craioveanu neagă faptul că și-a lovit soția

Conform  Antena 3, Costin Craioveanu a provocat sâmbătă, 29 ianuarie, un accident rutier, pe o stradă din cartierul Cotroceni, din capitală. Artistul s-a urcat băut la volan și a avariat două mașini parcate.

Soțul Mihaelei Cernea nu era singur, acesta era însoțit de o femeie, despre care s-a spus că este iubita lui Costin Craioveanu. După accident a ieșit la iveală faptul că fosta solistă a trupei Class obținuse în urmă cu câteva zile, un ordin de restricție împotriva soțului său, acuzându-l că a agresat-o fizic.

ADVERTISEMENT

Pictorul a explicat că accidentul s-a produs deoarece are cauciucuri de vară și din cauza carosabilului ud a pierdut controlul volanului.

„Cum să bat o femeie când e soția mea?”

costin craioveanu mihaela cernea ordin de restricție
Costin Craioveanu a publicat pe Instagram o fotografie, însoțită de un mesaj, pe care a șters-o ulterior. Sursa foto: Fanatik

La scurt timp după incident, pictorul a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj, prin care transmite că nu este adevărat faptul că ar fi lovit-o pe Mihaela Cernea și că se vehiculează informații false. Ulterior, Costin Craioveanu a șters postarea, fără a oferi alte explicații.

ADVERTISEMENT
costin craioveanu mihaela cernea ordin de restricție
Pictorul neagă că a fost violent cu soția sa.
Sursa foto: Fanatik

„Deviza mea în viață este ‘Arta și familia’, niciodată fake news (n.r știri false). Doamne ferește, cum să bat o femeie, când e soția mea, fac dragoste de 21 de ani cu ea?

Mă bat la MMA, la box, la sniper….toate-s pe dos. O să vedeți curând.”, a scris soțul fostei soliste a trupei Class.

ADVERTISEMENT

Mihaela Cernea a obținut ordinul de restricție pe 20 ianuarie

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, Leia, în vârstă de 14 ani și Leon, care are 17 ani.

Pe 20 ianuarie, Mihaela Cernea a solicitat un ordin de restricție pe numele soțului său, pe care l-a acuzat că a agresat-o fizic în repetate rânduri.

Conform sursei citate anterior, documentul prevede, explicit, faptul că pictorului Costin Craioveanu nu îi este permis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de locuința conjugală. Faptul că accidentul în care a fost implicat s-a produs chiar pe strada unde locuiește soția sa, este o dovadă a încălcării ordinului de restricție.

 

ADVERTISEMENT