Fotbal international

Cota zilei la Campionatul Mondial din Qatar: Spania și Belgia, favorite certe în runda inaugurală

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 250 de lei cu ajutorul meciurilor jucate de Spania și Belgia.
22.11.2022 | 12:59
Cota zilei la Campionatul Mondial din Qatar Spania si Belgia favorite certe in runda inaugurala
Cota zilei la Campionatul Mondial: Spania și Belgia, favorite certe în runda inaugurală. FOTO: Twitter SEFutbol

Miercuri, 23 noiembrie, alegem să mizăm pe două meciuri extrem de interesante din prima etapă a Campionatului Mondial din Qatar, în care sunt angrenate naționalele Spaniei și Belgiei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,56 la Unibet și așteptăm un premiu consistent.

Cotă 1,44 la duelul Spania – Costa Rica

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18:00, Spania și Costa Rica își dau întâlnire pe Al Thumama Stadium, din Doha, în prima etapă din Grupa E. Ibericii sunt favoriți cerți la victorie și vin după o campanie de calificare excelentă, în care au bifat șase victorii, o remiză și un eșec. „Furia Roja” este o adevărată mașinărie de goluri. Fotbaliștii lui Luis Enrique au marcat cel puțin o dată în ultimele 20 de partide jucate.

Palmaresul este și el de partea europenilor. Spania a cucerit titlul mondial în 2010 și mai are în vitrină trofeele de la Euro 1964, 2008 și 2012. Cel mai valoros fotbalist din lotul spaniolilor este Pedri, de la Barcelona, cotat de transfermarkt.com la 100 de milioane de euro.

De cealaltă parte, Costa Rica are un singur fotbalist care joacă în top 5 campionate din Europa. Este vorba despre Keylor Navas, portar la PSG. Costa Rica s-a calificat cu emoții la Cupa Mondială, după un baraj cu Noua Zeelandă.

În 2014, a făcut o figură reușită, fiind eliminată cu greu, în sferturi, de Olanda, la loviturile de departajare. Astfel, pentru acest duel vom merge pe varianta „nu înscriu ambele echipe”.

  • 1,44 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „nu înscriu ambele echipe” la meciul Spania – Costa Rica. Vezi aici toate cotele

Belgia și Canada, adversare în Grupa F

Belgia și Canada vor trage cortina peste ziua de miercuri, începând cu ora 21:00, pe Ahmad bin Ali Stadium, din Al Rayyan. Aflați la a 14-a lor prezență la turneul final, „dracii roșii” vin după cea mai bună performanță a lor din istorie, locul 3 la Cupa Mondială din Rusia.

Totuși, înainte de începerea competiției, Hazard & Co. a pierdut amicalul cu Egipt, scor 1-2. Accidentat, atacantul Romelu Lukaku nu își va putea ajuta colegii în primele două partide din Grupa F.

De cealaltă parte, canadienii revin la Campionatul Mondial, după singura lor prezență, cea din 1986. Alphonso Davies, fundașul lui Bayern Munchen, se confruntă cu probleme medicale și va rata cel mai probabil primul meci. Cel mai periculos fotbalist al nord-americanilor este Cyle Larin, de la Club Brugge, cu 25 de goluri în 55 de selecții. Pentru această confruntare vom da pronosticul „peste 2,5 goluri”.

  • 1,78 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Belgia – Canada. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 256 de lei

Cota zilei 22 noiembrie
Cota zilei 22 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de miercuri la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,44 pentru pronosticul „nu înscriu ambele echipe” în meciul Spania – Costa Rica și o cotă de 1,78 pentru „peste 2,5 goluri” la Belgia – Canada, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,56. Numai bună pentru un câștig de 256 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Tags: