News

Cozmin Gușă vede un conflict la vârf în PNL: ”Rareș îl atacă dur pe LuCOVID: I se apropie funia de păr”

27.06.2020 | 17:30
Cozmin Gusa vede un conflict la varf in PNL Rares il ataca dur pe LuCOVID I se apropie funia de par
ADVERTISEMENT

Analistul politic Cozmin Gușă consideră că apele s-ar putea tulbura serios la vârful PNL, acolo unde un conflict Rareș Bogdan – Ludovic Orban s-ar putea declanșa.

Fostul om politic și acționar la un post de televiziune spune că premierul ar fi fost atacat de europarlamentar, după o numire controversată la PNL Buzău.

ADVERTISEMENT

Vineri seară, Rareș Bogdan a cerut, pe un ton vehement, ca un secretar general cu un trecut sumbru în politică să fie dat afară din partid.

Cozmin Gușă anticipează un conflict la vârful: ”Rareș îl atacă dur pe LuCOVID: I se apropie funia de păr”

Prezent la o emisiune de la Digi24, Rareș Bogdan a criticat dur decizia colegilor săi liberali, prin care Viorel Ștefu, fost vicepreședinte al Pro România, dar și un apropiat al lui Liviu Dragnea din vremea când era secretar de stat în subordinea lui Carmen Dan, a fost numit acum secretar general al filialei din Buzău.

ADVERTISEMENT

”O să enervez pe unii, dar sunt om direct. Cred că este o greșeală și îl rog pe colegul meu Romanescu, președintele Federației de Tenis de Masă și președintele de la Buzău, să-și revizuiască decizia și să renunțe la domnul Ștefu.”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

În ceea ce-l privește, Cozmin Gușă, fost superior al lui Rareș Bogdan pe când acesta era jurnalist la Realitatea TV, spune că, prin ieșirea sa, Rareș Bogdan l-ar fi atacat indirect pe șeful PNL, Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă: ”Cei din politică știu cum stau treburile”

În stilul său caracteristic, Cozmin Gușă citește printre rândurile acuzațiilor aduse de Rareș Bogdan și îl vede pe premier la capătul săgeților otrăvite.

”Rareș îl atacă dur pe LuCOVID : “I SE APROPIE FUNIA DE PAR!” 

În plin scandal legat de implicarea (dovedită!) a premierului Orban în matrapazlâcurile UNIFARM, Rareș Bogdan îl atacă pe șeful PNL și pentru “achiziția” de la Buzău, unde a venit secretar general Viorel Ștefu, unul dintre artizanii reprimării brutale a celor care manifestau împotriva Ordonanței 13.

ADVERTISEMENT

Lăsați faptul că Rareș zice că n-ar crede că LuCOVID e implicat în transfer, cei din politică știu exact cum stau treburile! Ce-nseamnă asta? Asta e un semnal clar că lui LuCOVID au început să i se CONTABILIZEZE PUBLIC și Greșelile și Ilegalitățile , adică pe românește “I SE APROPIE FUNIA DE PAR”. ȘI CHIAR MERITĂ!”, scrie Gușă pe Facebook.

ADVERTISEMENT