Fotbal intern

Craiova transferă de la FCSB. Ce jucător vrea Rotaru de la Gigi Becali!

29.05.2018 | 20:02
Craiova transfera de la FCSB Ce jucator vrea Rotaru de la Gigi Becali

Craiova transferă de la FCSB. Mihai Rotaru intenționează să își întărească echipa cu fotbaliști de la Gigi Becali în vederea participării grupării din Bănie în preliminariile Europa League.

CS Universitatea Craiova a câștigat Cupa României, iar jucătorii lui Devis Mangia au intrat în vacanță. Însă nu și conducerea clubului din Bănie. Oamenii lui Mihai Rotaru au început deja să se ocupe de campania de achiziții din această vară pentru a putea să întărească echipa antrenorului italian în vederea participării formației sale în grupele Europa League.

Craiova transferă de la FCSB. Ce jucător vrea Rotaru de la Gigi Becali!

FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru dorește să își întărească echipa în defensivă pentru sezonul viitor acolo unde la această oră oltenii au unele probleme. Răzvan Popa nu va mai putea fi folosit pentru regula U 21, în campionat, deci Mangia nu mai este obligat să joace cu el în defensivă, iar Kelic nu prea îl mai mulțumește pe patronul clubului din Bănie. Singurul care rămâne “bătut în cuie” în defensivă, în cazul în care nu va prinde un transfer în străinătate, este Ferreira.

Astfel, Mihai Rotaru o să încerce să îi prelungească împrumutul lui Florin Gardoș, iar FANATIK. RO a aflat că patronul clubului din Bănie se gândește și la achiziționarea lui Valerică Găman de la FCSB. Însă finanțatroul câștigătoarei Cupei României nu prea dorește să îi dea fostului internațional același salariu pe care îl câștigă de la Gigi Becali, 20.000 de euro pe lună.

Valerică Găman a semnat cu FCSB în iarnă din postura de jucător liber de contract după ce a reziliat angajamentul cu Karabukspor. Însă după ce nu s-a impus în tricoul vicecampionilor, Gigi Becali a anunțat că este gata să se despartă de fostul internațional deoarece este un fotbalist care a început să și vcifereze prin vestiar pentru faptul că Dică nu l-a mai folosit în ultimele partide din Liga 1 Betano. Mai mult, patronul Gigi Becali chiar a pus tunurile pe Găman pe finalul acestui campionat. “Gaman mai are contract, dar nu știu dacă mai rămâne pentru că a spus ceva care m-a deranjat foarte tare. După meciul de la Iași, a zis Vedeti, bă, că Dumnezeu nu doarme! V-a batut Dumnezeu! Cu alte cuvinte, pe el îl interesa că nu joacă el, nu că a pierdut echipa. Eu nu am nevoie de astfel de caractere. La echipă vor rămâne fotbaliști doar care pun suflet pentru Steaua, a spus Becali.