Fotbal intern

Vor TITLUL la anul! Oltenii pregătesc super TRANSFERURI! Cîrţu CONFIRMĂ FANATIK.RO

UPDATE 13.50. Teixeira este dorit de CS U Craiova. Informaţia oferită în exclusiviatte de FANATIK.RO a fost confirmată de Sorin Cîrţu. "Da, îl vreau. E un jucător pe placul meu", a spus...
14.04.2015 | 12:15
Vor TITLUL la anul Oltenii pregatesc super TRANSFERURI Cirtu CONFIRMA FANATIKRO

UPDATE 13.50. Teixeira este dorit de CS U Craiova. Informaţia oferită în exclusiviatte de FANATIK.RO a fost confirmată de Sorin Cîrţu. “Da, îl vreau. E un jucător pe placul meu”, a spus Cîrţu la Dolce Sport.

……………………………………

CS Universitatea Craiova a bifat 19 partide fără înfrîngere de la preluarea echipei de către Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. Seria a fost întreruptă în weekend de ASA Tg. Mureş, contracandidata la titlu a Stelei, iar jocul din Ardeal le-a dat oltenilor imaginea perfectă a ceea ce au de făcut în anul următor, pentru a-şi atinge obiectivele măreţe pe care şi le propun.

ULTIMA ORA!!! ANUNTUL UEFA CU PRIVIRE LA PARTICIPAREA IN CUPELE EUROPENE

Astfel, Săndoi şi Cîrţu lucrează deja la o listă de transferuri pe care i-o vor prezenta în cel mai scurt timp patronului Mihai Rotaru pentru ca oltenii să se întărească serios pentru sezonul următor, în vederea atacării unui obiectiv cît de poate de îndrăzneţ: atacarea titlului!

Oltenii aşteaptă în aceste zile cu mari emoţii răspunsul de la UEFA cu privire la dreptul de participare sau nu în cupele europene. Însă, pînă atunci, în funcţie şi de deznodămîntul respectiv, antrenorii lui CS U sînt convişi că începînd din sezonul următor lotul trebuie întărit deoarece şi pretenţiie oamenilor care se ocupă de destinele echipei vor fi mult mai mari faţă de acest sezon.

ATACANTUL GOLGHETER VREA SA REVINA LA STEAUA!!! INTERVIU EXCLUSIV!!!

“Este clar că dacă vom primi dreptul de participare în cupele europene, lotul trebuie întărit cu trei-patru transferuri foarte bune. Însă, chiar şi dacă nu vom participa în cupele europene de la vară,  patronul Mihai Rotaru va tinde spre obiectivul suprem, împreună cu cei doi antrenori: lupta pentru titlu în campionatul viitor, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse din anturajul grupării din Bănie.

Lista oltenilor: Teixeira, Chanturia şi Ben Youssef 

FANATIK.RO a aflat că antrenorii Craiovei au început deja să se gîndească la transferurile pentru sezonul următor, iar surse din Bănie ne-au dezvăluit că pe lista celor doi tehnicieni olteni se află mijlocaşii Felipe Teixeira şi Giorgi Chanturia plus fundaşul central al formaţiei Astrei Giurgiu, Ben Youssef.

FOTO!!! GLUMA SAU MEGA LOVITURA? SEICII AU VENIT IN ROMANIA SA CUMPERE UN SUPER CLUB DIN LIGA 1!!!

“Emil Săndoi şi Sorin Cârţu sînt convinşi că, în afară de postul de portar, acolo unde Bălgrădean asigură liniştea, conducătorii echipei trebuie să facă întăriri în toate cele trei compartimente. Mai trebuie un fundaş central de valoare, un mijlocaş central la fel de valoros, plus un jucător ofensiv, polivalent.

Lista îi cuprinde pe fundaşul central de la Astra, Ben Youssef plus mijlocaşii Teixeira şi Chanturia, dar totul se va stabili aproape de finalul campionatului atunci cînd se vor cunoaşte şi se vor clarifica mai multe lucruri”, ne-a spus sursa respectivă.

Cei trei jucători au probleme la echipele lor de club

Cele trei transferuri pe care oltenii le au în vizor pentru întărirea lotului de jucători de la vară au şanse mari să se realizeze ţînd cont că Teixeira, Chanturia ş Ben Youssef au mari probleme la actualele lor echipe de club

Teixeira

Fotbalistul portughez mai are în acest moment doar două luni şi jumate de contract cu Petrolul, iar înainte de partida cu Steaua, Mircea Rednic l-a exclus din lot după ce cel mai bun mijlocaş al său a fost surprins de paparazzii la negocieri cu Gigi Becali, acuzîndu-l direct la finalul meciului cu Viitorul că a luat intenţionat cartonaş galben, pentru a nu juca împotriva Stelei! Ruptura e iremediabilă, iar Teixeira nu mai rămîne 100% la Petrolul!

Chanturia

Mijlocaşul georgian se află şi el la rîndul său tot în ultimele două luni şi jumate de contract cu CFR Cluj, iar conducătorii de la Hellas Verona, club de care aparţine, deja i-au transmis jucătorului lor că nu îi va pune beţe în roate pentru a se transfera definitiv la o altă echipă. Şansele să mai rămînă la CFR Cluj sînt aproape nule, prin prisma situaţiei clubului din Ardeal.

Ben Youssef

Fundaşul algerian se află şi el tot în ultimele două luni jumate de contract cu Astra Giurgiu, iar în acest momemnt este trecut pe line moartă de către Dorinel Munteanu, după ce jucătorul a fost acuzat că nu respectă indicaţiile tehnice şi regulamentul de ordine interioară.

17 meciuri a jucat Ben Yossef pentru Astra în acest campionat, reuşind să marcheze 1 gol

20 de jocuri şi 9 goluri are Teixeira pentru Petrolul în actualul sezon

15 meciuri şi 3 goluri a bifat Chanturia pentru CFR în acest sezon

3 milioane de euro este cota totală a celor 3 fotbalişti conform transfermarkt