News

Crima de la Craiova, noi detalii din anchetă. Fata înjunghiată a fost cea care a sunat prima la 112

Tragedie în Grădina Botanică din Craiova. Adolescentă de 14 ani a sunat la 112 înainte de a fi ucisă într-un atac violent.
30.06.2023 | 11:06
Crima de la Craiova noi detalii din ancheta Fata injunghiata a fost cea care a sunat prima la 112
Detalii cutremurătoare despre uciderea Melissei. Foto: Colaj Fanatik/Captura Antena 3.
ADVERTISEMENT

Tragedie în Grădina Botanică din Craiova: Melisa, o fată de 14 ani, a reușit să sune la 112 înainte de a fi ucisă. Apelul său cutremurător dezvăluie un scandal violent între prietenul ei și un elev de la liceul militar, fiul unui polițist.

Detalii cutremurătoare despre moartea Melissei

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, Melisa a sunat disperată la serviciul de urgență și a anunțat că prietenul ei a fost înjunghiat în urma unei confruntări cu un necunoscut. Cu greu, ea a reușit să spună că atacatorul avea fața acoperită. În ciuda eforturilor disperate ale operatorului de la 112 de a menține legătura cu fata, aceasta nu a mai putut comunica.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după apelul Melisei, un bărbat a descoperit trupul fetei fără viață în Grădina Botanică. Inițial, se credea că un trecător a fost primul care a sunat la 112, însă noile informații arată că Melisa a fost de fapt prima persoană care a cerut ajutor înainte de tragicul incident. Prietenul Melisei, în vârstă de 19 ani, a fost găsit grav rănit în aceeași zonă. Cu toate că a ieșit din comă, starea lui rămâne critică din cauza numeroaselor răni.

Elevul de la liceul militar, fiul unui polițist, este considerat principalul suspect în acest caz. În timpul interogatoriului desfășurat de procurori, tânărul și-a recunoscut faptele și le-a mărturisit că îi pare rău că a ucis-o pe Melisa. Avocatul său susține că puseul de furie al acestuia a fost provocat de întrebarea celuilalt băiat, care l-a acuzat că o privea în mod insistent pe adolescenta decedată.

ADVERTISEMENT

În prezent, elevul ucigaș va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se determina starea sa mentală. Comunitatea din Craiova este șocată de acest eveniment tragic și așteaptă cu nerăbdare aflarea tuturor detaliilor care să ofere o imagine de ansamblu asupra acestei crime cutremurătoare.

Ucigașul provine dintr-o familie înstărită și respectată

Mario Alexandru Fojică provine dintr-o familie respectată și este cunoscut ca un elev promițător în uniforma militară pe care o purta cu mândrie. Cu toate acestea, persoanele apropiate susțin că adolescentul prezenta frecvent devieri de comportament și manifestări agresive. Cu toate acestea, evaluările psihologice realizate la liceu nu au reușit să dezvăluie aceste aspecte ale personalității sale.

ADVERTISEMENT

Victima, Melissa Lungu, în vârstă de 14 ani, era absolventă a Colegiului Național Pedagogic din Craiova. Ziua de miercuri, 28 iulie 2023, avea o semnificație specială pentru ea: urma să primească rezultatele Evaluării Naționale, iar sora ei mai mare trebuia să susțină ultima probă a examenului de Bacalaureat.

Într-un apel disperat la 112, un bărbat a raportat descoperirea terifiantă din Grădina Botanică: “Alo, veniți repede în Grădina Botanică. Un tânăr zace într-o baltă de sânge. Dumnezeule, veniți repede! Este și o fată cu gâtul tăiat”. Echipaje de poliție și cadre medicale au sosit imediat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Melissa Lungu era într-o stare critică și a fost supusă manevrelor de resuscitare timp de aproximativ o oră, dar din păcate, toate eforturile s-au dovedit inutile. După comiterea crimei, Mario Alexandru Fojică a părăsit cu calm zona Grădinii Botanice, îndreptându-se către ieșirea din spate. În drum, el s-a întâlnit cu o patrulă a Poliției Locale și a fost întrebat unde se îndreaptă. Cu un zâmbet pe buze, Mario a declarat că se plimbă și merge acasă.

ADVERTISEMENT