News

Ucigașul de la Grădina Botanică din Craiova, mărturii terifiante: ”Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta”

Apar mărturii de-a dreptul terifiante făcute de ucigașul de la Grădina Botanică din Craiova. Ce spune acesta după ce a ucis-o pe Meliss, adolescenta de 14 ani.
28.06.2023 | 12:24
Ucigasul de la Gradina Botanica din Craiova marturii terifiante Miam pus manusi o masca si am scos maceta
Mărturia făcută de ucigașul de la Grădina Botanică din Craiova. Băiatul e fiu de polițist. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au aflat primele cuvinte spuse de ucigașul de la Grădina Botanică din Craiova. Tânărul de 17 ani face mărturii terifiante după ce a ucis o adolescentă de 14 ani și a rănit grav un alt băiat de 19 ani.

Mărturia făcută de ucigașul de la Grădina Botanică din Craiova. Băiatul e fiu de polițist

Crima șocantă care a avut loc marți, 27 iunie, în Craiova, a cutremurat toată România. La Grădina Botanică din oraș, un elev de la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” a atacat doi tineri.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost prins, acesta avea zâmbetul pe buze de parcă nimic grav nu s-ar fi întâmplat. În fața anchetatorilor, acesta a explicat de ce ar fi omorât-o pe Meliss, o fată de 14 ani, și l-a rănit grav pe iubitul ei, în vârstă de 19 ani.

Pe numele său Mario Alexandru Fojică, băiatul, fiul de polițist, a fost audiat aproape toată noaptea. El a spus că nu-i cunoștea pe cei pe care i-a înjunghiat. Înainte de atac, ar fi trecut pe lângă fată și prietenul ei.

ADVERTISEMENT

Conflictul ar fi început după ce băiatul care o însoțea pe Meliss i-ar fi reproșat că s-a uitat ciudat la prietena lui. Ulterior, a început o ceartă între ei și tânărul i-ar fi dat o palmă. Suspectul crimei a mai povestit că s-ar fi depărtat câțiva pași.

Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac“, a fost prima declarație a adolescentului. Au urmat apoi detalii cutremurătoare. Criminalul a povestit în fața anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum l-a măcelărit pe tânărul de 19 ani și cum s-a năpustit și asupra fetei care-l însoțea.

ADVERTISEMENT

”Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul“, a spus, fără nicio remușcare, Mario, conform site-ului local 3dots.ro. De notat că ucigașul a fost prins la câteva minute după atac. El nu a opus rezistență. Ba dimpotrivă, era calm și zâmbea.

Ce spun reprezentanții școlii unde învăța elevul ucigaș

Ioana Lădaru, purtătoare de cuvânt la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu”, unde învăța Mario Alexandru Fojică, a făcut, miercuri, declarații despre elev. Tânărul avea rezultate medii la învățătură. În plus, la toate testările psihologice a fost declarat apt.

ADVERTISEMENT

Elevul a fost declarat admis în 2020. A încheiat ultimul an de studii, clasa a 11-a, cu media 7,66. Nu a avut sancțiuni. Din punct de vedere al testărilor psihologice, a fost declarat apt conform baremelor în vigoare. Colegiul Național Militar a declanșat o anchetă internă pentru a stabili tot ceea ce se poate stabili.

Vom pune la dispoziția organelor toate datele pe care le avem. MApN transmite condoleanțe familiei îndoliate. Ce se întâmplă cu acest elev? Conform legislației, va fi declarat incompatibil cu sistemul militar dacă se va dovedi că e vinovat. Asta duce automat la exmatriculare”, a spus Lădaru.

ADVERTISEMENT
Tags: