News

Crimă înfiorătoare în Bistriţa. Un bărbat de 46 de ani a fost înjunghiat mortal de un consătean

Un bărbat din Bistriţa Bârgăului şi-a găsit sfârşitul în Săptămâna Patimilor. Acesta a fost înjunghiat de un vecin în casa căruia mersese să bea.
12.04.2023 | 11:13
Crima infioratoare in Bistrita Un barbat de 46 de ani a fost injunghiat mortal de un consatean
Crimă la Bistriţa Bărgăului, un bărbat de 46 de ani a fost îmjungisat Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului, a fost înjunghiat mortal de un consătean, pe fondul consumului de alcool. Crima s-a petrecut în locuinţa agresorului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a fost deja reţinut de poliţie.

Două înjunghieri în Bistriţa, în două săptămâni

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a declarat pentru presa locală că bărbatul înjunghiat a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe puţin după ora 22,00, în stop cardiorespirator, “prezentând plagă prin penetrare în zona hemitoracelui stâng”. Pacientul nu a răspuns, însă, manevrelor de resuscitare, astfel că i-a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

“Seara trecută, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea acestei infracţiuni de omor.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.), Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Crima de la Bistriţa-Bârgăului vine la doar două săptămâni de la un alt caz şocant petrecut în judeţ, o femeie fiind înjunghiată de nouă ori, în plină stradă, de soţul cu care se afla în proces de divorţ. Cuprins de remuşcări, bărbatul s-a spânzurat apoi într-o magazie.

ADVERTISEMENT

Victima, care era urmărită de soțul acesteia, pe care îl părăsise în urmă cu ceva timp a atacat-o în plină stradă și i-a aplicat nouă lovituri de cuțit: în gât, în torace și în zona brațelor, după care a fugit. Victima a reușit să ajungă la stația de pompieri aflată în imediata apropiere si s-a prăbușit după ce a strigat după ajutor.

Pompierii au preluat-o, i-au acordat primul ajutor împreună cu un angajat al Ambulanței Maieru care se afla întâmplător în zonă, după ce a ieșit din schimb, au stabilizat-o și un echipaj al Ambulanței a transportat-o la Spitalul de Urgență din Bistrița.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia a mai fost agresată de individ, însă plângerile făcute la poliție de-a lungul timpului ar fi fost retrase de victimă. Aceasta a decis însă să plece de acasă și să se mute împreună cu fiica ei 16 ani, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT