Fotbal intern

Cristi Borcea trebuie să-şi amâne nunta! Tribunalul nu l-a eliberat

28.06.2018 | 17:37
Cristi Borcea trebuie sasi amane nunta Tribunalul nu la eliberat

Cristi Borcea trebuie să-şi amâne nunta cu Valentina Pelinel, după ce Tribunalul Ilfov a respins cererea sa de eliberare condiţionată.

Fostul finanţator de la FC Dinamo Bucureşti avea programată cununia religioasă cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit ultimul copil, pe micuţul Milan, însă va trebuie să amâne toate pregătirile pentru că nu va fi în libertate pentru a se putea căsători.

Cristi Borcea trebuie să-şi amâne nunta

Cererea lui Borcea se va judeca pe data 2 iulie, după ce şi Judecătoria Sectorului 4 i-a respins acestuia solicitarea: „Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia privind acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Bucureşti Jilava privind pe condamnatul Borcea Cristian , în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava aflat în executarea pedepsei de 6 ani si 4 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 238/2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti. În temeiul art. 587 alin. 2 Cpp, fixează termen de reiterare la data de 26.08.2018. (…)Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 02.05.2018”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

 

Cristi Borcea trebuie să-şi amâne nunta
Cristi Borcea trebuie să-şi amâne nunta cu Valentina Pelinel

Borcea e cerut la Dinamo

Dan Alexa

, antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi, a vorbit despre fostul şef al “câinilor: “Borcea știe cel mai bine ce a trăit în acești ani. El a intrat în pușcărie din cauza fotbalului și numai el poate spune dacă se va întoarce în fenomen. El este un dinamovist bolnav și a fost, în opinia mea, unul dintre cei mai mari conducători de club pe care i-a avut fotbalul românesc! Era diabolic în multe momente! Uneori greșea pentru că gândea precum un fan, era genul de președinte-suporter! Dacă s-ar întoarce la Dinamo, cu siguranţă clubul ar avea de câştigat”.