Life

Cristi Iacob, vedeta Antenelor, spune ce nu se vede la televizor! Dezvăluiri fierbinți! Exclusiv

Cristi Iacob, vedeta Antenei 1, a vorbit despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, despre show-ul Power Copuple și proiectele sale.
07.02.2024 | 14:35
Cristi Iacob vedeta Antenelor spune ce nu se vede la televizor Dezvaluiri fierbinti Exclusiv
Cristi Iacob a dezvăluit ce nu se vede la televizor, la Power Couple / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Iacob, vedeta Antena 1 de la Te Cunosc de Undeva și Power Couple, a făcut dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, dar și despre relația cu Anamaria Prodan.

Cristi Iacob, între show-uri Tv și cinematografie

Cristi Iacob are rolul principal masculin în cea mai nouă comedie românească, Complotul Bonelor. Actorul a povestit, pentru FANATIK, cum a fost să filmeze alături de Anamaria Prodan și cum s-au înțeles pe platouri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta Antenelor, a făcut dezvăluiri despre filmările de la Power Couple. Show-ul în care apare alături de soția lui, recunoaște juratul de la Te Cunosc de Undeva, i-a apropiat și mai mult.

Cristi Iacob i-a testat limitele Prodancei

Cum a fost să jucați cu Anamaria Prodan, care nu e actriță?

– A fost un challenge cu Anamaria Prodan, pentru că nu e actriță, dar e o femeie inteligentă. E o femeie pe picioarele ei. Știe exact ce are de făcut. E un om matur. Și atunci a fost foarte ușor. Pentru că înțelege lucrurile.

ADVERTISEMENT

Știu că a fost și scena unui sărut, a fost greu de jucat?

– Evident că am întrebat-o. Că e o chestie… Până unde poate să meargă cineva. Astea sunt lucruri intime. În general, scenele de dragoste sunt foarte intime. Nici nu știu cum să le zic…jenante. Pentru că e în funcție de cât de pudibond e cineva. Bine, că să nu-ți închipui că se întâmplă… E o prostie.

Sunt 30 de oameni lângă tine. Se mai întâmplă și înfiripări pe la Hollywood, dar nu bazăm pe lucru ăsta. Pentru că suntem niște oameni de o anumită vârstă și am văzut cam până unde se poate lucrul ăsta. Și un om când iubește pe cineva e o intimitate, o chestie. Și a acceptat, bineînțeles, pentru că nu era vorba despre un sărut pasional.

ADVERTISEMENT

Ea oricum este dezinvoltă…

– Absolut dezinvoltă. Mai timorat eram eu decât ea.

Vedeta Antena 1, dezvăluiri din spatele camerelor de la Power Couple

Știu că ați fost și la Power Couple, au fost grele provocările?

– În primul rând, au fost destul de hardcore, așa. Dar nu ne înspăimântăm așa. Gabriela și cu mine suntem un cuplu un pic mai discret.

A fost vreuna de care v-a fost teamă?

– Pe moment, poate da. Dar când ești în interiorul lor, vezi cât poți. Îți pipăi limitele cumva. Și atunci e foarte..

ADVERTISEMENT

Ceva ce nu ați putut duce până la capăt?

– La un moment dat, e o chestie foarte nostimă, atunci când ești în stres… Devii un pic prostuț. Îți spune cineva o chestie evidentă și parcă uiți, că ești în vrie, în adrenalina aia și uiți niște chestii elementare.

Dar, până la urmă, dacă o tratezi cu amuzament, atunci nu are cum să fie distractiv. Bun, ai pierdut. Și ce?! Nu există pierdere sau câștig. Sau că nu e vorba de pierdut. Te enervează că n-ai fost în parametrii 100%.

”Ne-a amintit faptul că ne iubim”

Per total, competiția v-a apropiat de soție?

– Sigur că da. Și ne-a amintit faptul că ne iubim, că ne e bine unul cu celălalt.

Care e cea mai importantă lecție pe care ați învățat-o din experiența asta?

– Că dacă e ea lângă mine, pot să fac multe lucruri. Trecem ușor peste orice și ne bucurăm și mai mult de lucrurile care ni se întâmplă.

ADVERTISEMENT