Fotbal intern

Un dinamovist îl felicită pe Gigi Becali pentru că l-a ales pe Mihai Teja. “Noi l-am apreciat!”

28.01.2019 | 08:41
Un dinamovist il felicita pe Gigi Becali pentru ca la ales pe Mihai Teja Noi lam apreciat

Cristi Pulhac îl felicită pe Gigi Becali pentru că a ales să îl pună antrenor principal la FCSB pe Mihai Teja. Fostul fotbalist a fost pregătit de actualul tehnician al vicecampioanei României în perioada când juca pentru Dinamo și a avut numai cuvinte de laudă a adresa acestuia.

Cristi Pulhac a vorbit despre perioada în care Mihai Teja era secundul lui Mircea Rednic în sezonul în care Dinamo a câștigat cel mai recent titlu în Liga 1 Betano, în 2006 – 2007. Fostul fotbalist crede că Mihai Teja a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul la care este în prezent .

Gigi Becali, felicitat de Cristi Pulhac pentru că l-a pus pe Mihai Teja antrenor la FCSB

”Am luat titlul cu el la Dinamo, atunci era secund. Uite că a învățat foarte multe în acești ani și a ajuns la FCSB. Până la urmă, nu trebuie să fi fost un mare fotbalist ca sa ajungi un bun antrenor. A stat în fotbal destul de mult, a luat-o de la juniori, a fost și preparator”, a spus Cristi Pulhac pentru Digi Sport.

Cristi Pulhac a mai vorbit și despre modul în care lucra la Dinamo actualul antrenor al vicecampioanei României, dar și despre cum a reușit să se apropie de jucătorii săi. ”Noi l-am apreciat, aveam o comunicare foarte bună cu el prin nea Mircea. Știa să facă trecerea asta, de la noi la antrenorul principal. Plus că țin minte că făcea foarte multe chestii și în plus față de ce-i spunea nea Mircea. Propunea antrenamente extrem de interesante, era mereu cu zâmbetul pe buze, te făcea să joci de plăcere”, a mai spus Cristi Pulhac.

Mihai Teja în timpul primului său antrenament din postura de tehnician al FCSB-ului
Mihai Teja le dă indicații elevilor săi la un antrenament susținut la baza de la Berceni

FCSB a fost neînvinsă în stagiul de pregătire din Marbella, Spania, cu Mihai Teja pe banca tehnică. Roș-albaștrii au remizat cu Luzern, scor 0-0, cu Shanghai Greenland, scor 2-2, dar și cu Dinamo Kiev 1-1.

  • 12.000 de euro pe lună este salariul pe care îl primește Mihai Teja la FCSB
Tags: