Fotbal intern

Cristiano Bergodi nu mai impresionează pe nimeni. “Este un deces fotbalistic!”

13.11.2018 | 09:49
Cristiano Bergodi nu mai impresioneaza pe nimeni Este un deces fotbalistic

Cristiano Bergodi nu-l impresionează pe Cornel Dinu, iar “Procurorul” nu îi dă nicio şansă antrenorului italian la formaţia care ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano după 15 meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019.

Cristiano Bergodi a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pe următoarele două sezoane şi are un salariu lunar în valoare de 8.000 de euro, informaţie oferită de FANATIK.RO pe 8 noiembrie, dar italianul n-a reuşit să-l surprindă pe Cornel Dinu. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a avut o reacţie destul de dură la adresa lui Bergodi.

Cristiano Bergodi nu-l impresionează pe Cornel Dinu. Reacţia dură a “Procurorului”

“Voluntari este un deces fotbalistic, din toate punctele de vedere. Şi nu văd cum să se mai salveze, şi cu Bergodi, şi cu Guardiola dacă ar veni… Ce să facă Bergodi? El în ultimul timp am auzit că e foarte bun conducător de restaurant. Cred că e din nou tentaţia celor de la Voluntari să înveţe să facă spaghete, fructe de mare, pizza… Probabil că de acolo se vor salva, pentru că din punct de vedere fotbalistic nu văd nicio scăpare. Şi poate e mai bine să nu existe, poate e o lecţie pentru băieţii ăştia”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

“Când te apuci să faci dintr-un cartier, care este afacere imobiliară pentru cei care investesc acolo, începând cu satrapii care conduc zona respectivă… şi când te apuci că îţi place şi fotbalul şi vrei să ai şi o echipă de fotbal fără tradiţie şi vrei să semeni grâu în deşert, te alegi cu situaţia asta. Ar trebui să se ducă şi ele acasă. Adică să se ducă pe la nivelul ligii a doua, a treia. Şi-au făcut şi ei echipe de fotbal. Vor şi eu futbol dom’le. Şi uite ce futbol fac”, a mai spus Cornel Dinu.

  • 8 puncte a adunat FC Voluntari din 15 etape jucate în sezonul 2018 – 2019