Fotbal international

Cristiano Ronaldo a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram. Cine e în top 10

30.10.2018 | 20:26
Cristiano Ronaldo a devenit cea mai urmarita persoana pe Instagram Cine e in top 10

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record! De această dată nu este vorba despre vreo performanță sportivă, ci despre numărul de fani de pe rețelele de socializare. Cristiano Ronaldo a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram, starul lui Juventus Torino depășind-o la acest capitol pe Selena Gomes. În top 10 cele mai urmărite persoane pe Instagram mai figurează, printre alții, Ariana Grande, Kim Kardashian, Beyonce, Neymar și Justin Bieber.

În ciuda acuzațiilor de viol formulate de Kathryn Mayorga, portughezul strânge în continuare un număr foarte mare de fani, iar acest lucru se vede nu doar pe terenul de joc, acolo unde fanii sunt în stare să intre pe teren și să facă o poză cu el, riscând să fie suspendați pe stadioane. Cristiano Ronaldo adună un număr tot mai mare de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde le-a luat fața unor vedete de renume mondial.

View this post on Instagram

??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo, cea mai urmărită persoană pe Instagram. A detronat-o pe Selena Gomez

Fostul atacant al celor de la Real Madrid se bucură de și mai multă popularitate de când s-a transferat la Juventus Torino. Cristiano Ronaldo a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram, luându-i fața cântăreței Selena Gomez. Ronaldo are 144,4 milioane de urmăritori, în timp ce artista din Statele Unite ale Americii are 144,3 milioane. Podiumul este completat de Ariana Grande, cu 132 de milioane. Pe locul 4 este Kim Kardashian (120 de milioane), urmată pe 5 de Beyonce (119 milioane). Neymar e abia pe locul 9, cu 104 milioane de urmăritori, în timp ce pe 10 este Justin Bieber, cu 102 milioane.

View this post on Instagram

Holidays with Love!?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Selena Gomez a fost lider la urmăritori pe Instagram din anul 2016, înainte să fie detronată de Cristiano Ronaldo. Pe contul personal, Ronaldo postează imagini și materiale video de la antrenamente, fotografii cu iubita și fiul lui, poze și videoclipuri făcute în vacanțele de lux, dar și reacții la diferitele știri care se scriu despre el.

Tags: