Fotbal international

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu tatăl său. “Era o persoană alcoolică!” VIDEO+FOTO

16.09.2019 | 09:13
Cristiano Ronaldo în momentul în care a izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu tatăl său

Cristiano Ronaldo a fost invitat de celebrul Piers Morgan la o emisiune TV din Statele Unite ale Americii, iar atacantul lui Juventus Torino a izbucnit în lacrimi când a văzut niște imagini cu tatăl său de care nu știa. VEZI VIDEO MAI JOS!

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu tatăl său

Jose Dinis Aveiro, tatăl lui Cristiano Ronaldo, a murit la 52 de ani din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul. Starul lusitan a dezvăluit că nu a avut o relație foarte bună cu părintele său și că a trecut prin momente dificile în copilărie.

“Nu mă așteptam să plâng, dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl 100%. Era o persoană alcoolică. Niciodată nu am avut cu el o conversație normală. A fost greu. Trebuie să am aceste imagini pentru a arăta familiei mele”, a spus Cristiano Ronaldo în interviu acordat lui Piers Morgan.

Ronaldo vrea să se însoare cu Georgina Rodriguez

Întrebat cum se simte după ce l-a auzit pe tatăl său vorbind despre mândria pe care o simte pentru realizările lui, fostul star de la Manchester United și Real Madrid. “Simt multe lucruri…” Mai mult, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că se gândește să se însoare cu Georgina Rodriguez, femeia care îi este alături de trei ani și care i-a dăruit o fetiță, dar nu a stabilit când va avea loc marele eveniment.

Cristiano Ronaldo avea 20 de ani când tatăl său a murit. Numele “Ronaldo” a fost pus la dorința lui Jose Dinis Aveiro, cel care era fan al președintelui Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan.

Cristiano Ronaldo și tatăl său Jose Dinis Aveiro
  • 90.000.000 de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
  • 46 de meciuri, 29 de goluri și 10 pase decisive are Ronaldo la Juventus
  • 438 de meciuri, 450 de goluri și 131 de asisturi a avut lusitanul la Real Madrid