Fotbal international

Cristiano Ronaldo, așa cum nu l-ai mai văzut! Cu ce s-a deplasat starul lui Juventus pentru meciul de Cupă cu Bologna. Foto

12.01.2019 | 19:39
Cristiano Ronaldo asa cum nu lai mai vazut Cu ce sa deplasat starul lui Juventus pentru meciul de Cupa cu Bologna Foto

Juventus joacă în această seară în optimile de finală ale Cupei Italiei în deplasare cu Bologna. Distanța dintre Torino și Bologna este de numai 330 de kilometri, astfel că torinezii au apelat la o deplasare inedită, călătorind cu trenul.

Jucătorii au ținut să imortalizeze momentul și au făcut o fotografie de grup pe care au postat-o pe rețelele de socializare. Următorul meci din campionat al lui Juventus este programat pe 21 ianuarie împotriva lui Chievo.

Cristiano Ronaldo, așa cum nu l-ai mai văzut

Cu ce s-a deplasat starul lui Juventus pentru meciul de Cupă cu Bologna
Cu ce s-a deplasat starul lui Juventus pentru meciul de Cupă cu Bologna

Călătoria cu trenul a durat două ore și jumătate. Adversara lui Juventus se află pe loc retrogradabil în Serie A. Bologna a strâns doar 13 puncte în primele 19 etape și a obținut doar o victorie în Cupă cu Crotone în ultimele trei luni. De cealată parte, Juventus domină autoritar campionatul Italiei, având un avans de nouă puncte față de Napoli, ocupanta locului 2.

Interesant este că Bologna nu a mai câștigat pe teren propriu cu Juventus din 1998 (!), ultima oară impunându-se la Torino, în 2011. Juventus are în acest moment o serie de cinci victorii consecutive în fața Bolognei.

Cristiano Ronaldo a anunțat că nu va evolua pe toată durata meciului cu Bologna, încercând să se odihnească după un an 2018 extrem de dificil, atât în plan sportiv, cât și în plan personal. Procesul în care lusitanul este acuzat de viol se află în plină desfășurare, iar Ronaldo a fost înștiințat de curând că trebuie să ofere o probă de ADN.

Cele mai tari ponturi din Serie A sunt întotdeauna pe betmag.ro. Beneficiezi gratuit de pronosticuri, cote și bilete în care sunt implicate echipe precum Juventus, Napoli sau AS Roma.