Sport

Cristiano Ronaldo, devastator în fața lui Reghecampf. A dat hat-trick pentru Al Nassr și o ține pe Al Taee pe loc retrogradabil. Video

Echipa lui Reghecampf nu trece prin cele mai bune momente în Arabia Saudită, mai ales după meciul în care Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick.
31.03.2024 | 16:46
Cristiano Ronaldo devastator in fata lui Reghecampf A dat hattrick pentru Al Nassr si o tine pe Al Taee pe loc retrogradabil Video
Cristiano Ronaldo, hat-trick în fața echipei lui Reghecampf. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Al Nassr a învins-o pe Al Taee cu 5-1. Astfel, formația lui Laurențiu Reghecampf nu a reușit să iasă din zona roșie după ce Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick.

Cristiano Ronaldo, devastator în fața lui Reghecampf. A dat hat-trick pentru Al Nassr și o ține pe Al Taee pe loc retrogradabil

La finalul victoriei echipei lui Cristiano Ronaldo, Reghecampf și Andrei Cordea rămân, alături de Al Taee, pe primul loc retrogradabil, 16, cu 22 de puncte după 25 de etape.

ADVERTISEMENT

Gruparea antrenorului român este la 2 puncte distanță de Al Akhdoud, prima echipă deasupra liniei roșii. Formație la care mai evoluează Andrei Burcă și Florin Tănase.

În prima repriză, jocul a fost mai echilibrat. Scorul fiind 2-1 la pauză după golurile marcate de Otavio și Ghareeb pentru gazde și Misidjan pentru oaspeți.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit. Portughezul a atacat poarta lui Al Taee din toate părțile și a reușit să înscrie de două ori cu piciorul drept și o dată cu capul. Prin hat-trick-ul marcat pentru Al Nassr, Ronaldo a arătat o formă fizică de zile mare și a oferit execuții de top.

Reghecampf, pe picior de plecare de la Al Taee

Din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, Laurențiu Reghecampf riscă să fie dat afară de la Al Taee. Este cunoscut faptul că nici șeicii din Arabia Saudită nu au răbdare cu antrenorii care nu aduc rezultate. Acest lucru cauzat și de investițiile de milioane pe care se fac la echipele lor.

În luna februarie a existat o discuție între Reghe și conducerea lui Al Taee. Așa cum a anunțat presa din Arabia Saudită. Cele două părți au discutat despre rezultatele echipei, însă întâlnirea a fost foarte aproape de a se încheia și cu o despărțire.

Reghecampf a debutat pe banca celor de la Al Taee într-un meci acasă tot cu Al Nassr, 1-2. Așadar, tehnicianul român ar putea să se despartă de formația din Arabia Saudită tot după un duel cu echipa lui Cristiano Ronaldo.

După 18 meciuri pe banca tehnică a formației din Arabia Saudită, Laurențiu Reghecampf a strâns doar 4 victorii, 3 egaluri și 11 înfrângeri. Al Taee este acum pe locul 16, primul retrogradabil. Și are doar 22 de puncte acumulate în cele 25 de etape.