Fotbal international

Cristiano Ronaldo, din nou la Real Madrid? “Într-o zi se va întoarce”

25.09.2018 | 11:16
Cristiano Ronaldo din nou la Real Madrid Intro zi se va intoarce

Cristiano Ronaldo a plecat în această vară de la Real Madrid la Juventus, una dintre mutările care au făcut mare vâlvă în mercato. Cu toate acestea, Florentino Perez speră că portughezul se va întoarce pe “Santiago Bernabeu” şi visează deja la această zi.

“Lui Cristiano Ronaldo îi transmit o îmbăţişare. Madrilenii, printre care mă număr şi eu, sunt mândri că a jucat pentru Real Madrid. A fost un adevărat succesor al lui Alfredo Di Stefano. Este un jucător care va rămâne în inimile fanilor. Într-o zi se va întoarce la Real Madrid”, a declarat Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, la gala FIFA The Best 2018.

Cristiano Ronaldo s-a simţit extraordinar la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a jucat timp de nouă sezoane la Real Madrid, unde s-a simţit extraordinar, dovadă fiind şi ultima declaraţie dată de portughez atunci când a părăsit formaţia din capitala Spaniei. “Anii petrecuți la Real Madrid au fost cei mai frumoși din viața mea. Am sentimente de nedescris pentru acest club, pentru toți oamenii de aici și pentru oraș. Vă mulțumesc din suflet pentru afecțiunea cu care m-ați tratat în tot acest timp”, a susţinut Cristiano Ronaldo în această vară.

Juventus l-a transferat în vară pe Cristiano Ronaldo, după ce a plătit 100 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la Real Madrid. Alături de formaţia din capitala Spaniei, atacantul de 33 de ani a câştigat 15 trofee, printre care se numără şi patru Ligi ale Campionilor. Pentru “Bătrâna Doamnă”, Cristiano Ronaldo a jucat şase meciuri şi a marcat trei goluri, însă a văzut şi un cartonaş roşu, în partida cu Valencia din grupele Ligii Campionilor. Fotbalistul portughez a părăsit terenul în lacrimi, iar decizia luată de Felix Brych a fost îndelung contestată de fanii din întreaga lume, dar şi de Massimiliano Allegri, antrenorul campioanei Italiei.

Cristiano Ronaldo, din nou la Real Madrid? Ce a declarat Florentino Perez
Cristiano Ronaldo, din nou la Real Madrid? Ce a declarat Florentino Perez