Fotbal international

Cristiano Ronaldo, ironizat de fanii lui Manchester United! Vezi cum au râs de atacantul lui Juventus!

08.11.2018 | 15:56
Cristiano Ronaldo ironizat de fanii lui Manchester United Vezi cum au ras de atacantul lui Juventus

Fanii lui Manchester United au râs de Cristiano Ronaldo după ce portughezul și-a arătat pătrățele în fața lor. Atacantul lui Juventus a deschis scorul împotriva fostei sale echipe și a sărbătorit reușita etalându-și abdomenul. Manchester United a întors rezultatul în ultimele 5 minute și englezii i-au stricat seara lui Cristiano Ronaldo. S-a terminat Juventus – Manchester United 1-2. Jose Mourinho a ieșit la rampă cu un gest care i-a iritat pe suporterii italieni

Fanii au dat replici care mai de care mai tari, prin care bucuria Lui Cristiano Ronaldo e ironizată. Pe Twitter un fan a pus capul lui Jose Mourinho la poza cu portughezul care își etalează pătrățele. Alții au modificat instantaneul astfel încât în loc de pătrățele apare chipul lui Jose Mourinho. Altă variantă este cea în care pe abdomen apare scorul final 1-2. “Juan Mata i-a arătat lui Cristiano Ronaldo că abdomenul nu câștigă punctele”, a scris un fan al “diavolilor”.

Cristiano Ronaldo a fost ținta ironiilor, fanii lui Manchester United nu au iertat bucuria de la gol

“Așa se întâmplă când îți flexezi mușchii împotriva fostei tale formații”,

au râs suporterii lui Manchester United de Cristiano Ronaldo. Portughezul nu e prima oară în situația de a fi luat în râs de fani. S-a întâmplat și în urmă cu două luni la meciul din prima etapă cu Valencia. Atunci Cristiano Ronaldo a fost eliminat de arbitrul Felix Brych și a început să plângă. Imediat pe Internet au curs glumele la adresa portughezului. “Când nu ai citit ce scrie cu litere mici în contract și nu ai aflat că odată ce ai plecat de la Real Madrid, arbitrii nu mai sunt prietenii tăi”, a fost una dintre glume. În alta statuia lui Ronaldo din Madeira începuse și ea să plângă.

Fotomontaj: Gluma preferată a fanilor lui Manchester United, după ce echipa lor a câștigat cu 2-1 la Torino

Și eliminarea portughezului de la Mondial a fost prilej de glume pe seama lui Cristiano Ronaldo. După meciul pierdut în optimi de Portugalia, 1-2 cu Uruguai, atacantul a fost ironizat. O poză cu Homer Simpson cu o pancartă pe care scrie “Sfârșitul e aproape!”, a fost gluma preferată a fanilor după ce portughezul a fost trimis acasă de la Mondial.

  • un gol are Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor pentru Juventus Torino