Fotbal international

Cristiano Ronaldo, “lovit” de durata procesului! În cât timp se poate încheia cazul în care e acuzat de viol

17.10.2018 | 13:10
Cristiano Ronaldo lovit de durata procesului In cat timp se poate incheia cazul in care e acuzat de viol
ADVERTISEMENT

Procesul de viol în care este acuzat Cristiano Ronaldo este investigat de autorităţile din Statele Unite, iar avocaţii portughezilor i-au dat o veste proastă. Cazul va fi unul de durată şi perioada minimă în care va fi rezolvat va fi de doi ani.

Astfel, avocaţii se pregătesc pentru un proces de cel puţin doi ani, în cazul de viol în care este acuzat de Kathryn Mayorga: “Poliția încă face investigații și ne așteptăm ca acest lucru să dureze. Apoi, dacă va exista o justificare pentru asta, cazul va fi predat serviciului de urmărire penală. Iar asta, cu siguranță, va dura mult”, a spus unul dintre reprezentanţii portughezilor pentru Correio de Manha.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo şi Katryn Mayorga
Cristiano Ronaldo şi Katryn Mayorga

Cristiano Ronaldo, afectat de durata procesului! Cât a cheltuit cu avocaţii

Nemţii de la Der Spiegel au anunţat redeschiderea cazului. Presupusa victimă, Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 de ani acum, a afirmat că a depus o plângere în statul Nevada pentru că Ronaldo ar fi forţat-o să întreţine relaţii sexuale pe data de 13 iunie 2009. Ulterior, Mayorga a declarat că Ronaldo a exercitat presiuni să semneze un acord financiar de 350.000 de euro pentru a păstra tăcerea asupra cazului.

Mădălina Ghenea, celebrul model care a făcut senzaţie în Italia, îl cunoaşte pe Cristiano Ronaldo alături de care a filmat într-o reclamă. Modelul îi ia apărarea în acest caz: “Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist”, a declarat românca în presa italiană.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere cu avocaţii. Portughezul a dat 1 milion de euro până acum pe onorarii, banii fiind cheltuiţi pentru a proteja imaginea starului în această perioadă. Cu siguranţă acest proces îl va costa în continuare milioane de euro pe lusitan, iar prejudiciile de imagine pot fi mult mai importante.