Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, în aceeași echipă? Declarația misterioasă a președintelui Barcelonei: „Pot juca împreună”

07.02.2019 | 17:01
Cristiano Ronaldo si Lionel Messi in aceeasi echipa Declaratia misterioasa a presedintelui Barcelonei Pot juca impreuna

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, cei mai buni fotbaliști din istoria acestui sport, s-au înfruntat de fiecare dată din postura de rivali, însă președintele Barcelonei a oferit recent o declarație surprinzătoare despre cei doi. 

Josep Maria Bartomeu crede că Messi și Ronaldo s-ar înțelege de minune dacă ar evolua pentru aceeași echipă. Desigur, un asemenea scenariu pare puțin probabil, mai ales că ambii se apropie de finalul carierelor.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, în aceeași echipă?

„Jucătorii buni sunt întotdeauna compatbili. Se pot înțelege de minute dacă joacă împreună” – a spus Josep Maria Bartomeu pentru postul de radio Partidazo de Cope

Cristiano Ronaldo a împlinit pe 5 februarie vârsta de 34 de ani, în timp ce Lionel Messi va împlini la vară 32 de ani. Sunt șanse mari ca niciunul dintre ei să nu-și mai schimbe echipa de club. De altfel, Bartomeu a anunțat în cadrul aceleiași emisiuni că va urma o nouă prelungire de contract pentru Messi.

Barcelona nu-l vrea pe Neymar

Barcelona nu-l vrea pe Neymar
Barcelona nu-l vrea pe Neymar

Președintele Barcelonei a pus capăt și zvonurilor conform cărora Neymar va reveni la Barcelona. Catalanii nu au de gând să-l transfere pe starul brazilian de la PSG, plecar la gruparea din Franța după ce i s-a activat clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

„Nu am vorbit niciodată cu ei în ultima perioadă. Nici tatăl său, nici Neymar nu m-au sunat pentru a vorbi despre o reîntoarcere la Barcelona. Nu m-au sunat deloc. Ne pregătim pentru următorul sezon, dar Neymar nu se află în planurile noastre. Vorbim despre un club de nivelul lui PSG, care nu cred că vrea să se despartă de un asemenea jucător” – a mai spus Bartomeu.