Fotbal international

No party! Cum şi-a sărbătorit Cristiano Ronaldo ziua de naştere. Video

07.02.2019 | 14:27
No party Cum sia sarbatorit Cristiano Ronaldo ziua de nastere Video

No party! Cam așa s-ar putea traduce ceea ce s-a întâmplat cu portughezul Cristiano Ronaldo. Lusitanul și-a sărbătorit ziua de naştere fără pic de ștaif. Departe de nebunia din jurul lui Neymar care a celebrat 27 de ani, Ronaldo a preferat liniștea de acasă, acolo unde s-a jucat fotbal alături de băiatul lui, Mateo. Câteva ore mai târziu, portughezul a suflat în lumânări. Lângă el s-a aflat întreaga familie, în frunte cu fiul cel mare Cristiano jr și cu logodnica Georgina Rodriguez.

5 februarie a fost de altfel o zi plină de aniversări în fotbalul european. Pe lângă Cristiano Ronaldo, mai mulți fotbaliști sau foști jucători și-au sărbătorit ziua de naștere. Printre ei s-au aflat și Gheorghe Hagi, dar și brazilianul Neymar. Starul lui Paris Saint Germain a organizat o super petrecere la Paris. Nu mai puțin de 500 de invitați au venit să se distreze alături de sud american. La dorința lui Neymar toată lumea a fost îmbrăcată în roșu. Accidentat la piciorul drept, brazilianul a venit la petrecere în cârje. „Joc fotbal și mi se pare infernal să trebuiască să merg în cârje. Orice atlet știe cât de dificil este. Dacă s-ar putea, aș vrea un os nou la piciorul accidentat”, avea să spună Neymar.

No party! Cum şi-a sărbătorit Cristiano Ronaldo ziua de naştere

Plecat de la Madrid în vara anului trecut, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino. Portughezul a devenit încet, dar sigur un om de gol pentru campioana Italiei și speră să dea lovitura acum și în UEFA Champions League. În Serie A, Juventus își caută adversar. Trupa lui Allegri este pe prima poziție la 11 puncte distanță de principala urmăritoare, Napoli. Mai mult de atât, trupa lui Ronaldo este singura care nu a cunoscut până în acest moment gustul înfrângerii.

  • 17 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus Torino