Life

Cristina Ciobănașu a răbufnit, după criticile primite despre relația cu Alex Mureșan: „De ce jigniți un om despre care nu știți nimic?”

Cristina Ciobănașu a răbufnit. Ce le-a răspuns fanilor care au criticat relația cu Alex Mureșan, cel cu care a început o relație după ce s-a despărțit de Vlad Gherman.
23.07.2022 | 13:40
Cristina Ciobanasu a rabufnit dupa criticile primite despre relatia cu Alex Muresan De ce jigniti un om despre care nu stiti nimic
Cristina Ciobănașu, replică pentru fanii care o critică pentru noua relație. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a fost criticată pentru noua ei relație și a răbufnit în mediul online. Iată cum le-a închis actrița gura fanilor.

Cristina Ciobănașu, replică pentru fanii care o critică pentru noua relație

Cristina Ciobănașu a spus că s-a abținut multă vreme să vorbească despre toată ura pe care o primește în mediul online după ce a încheiat relația cu Vlad Gherman și a început o relație cu Alexandru Mureșan.

ADVERTISEMENT

Un fan i-a scris acesteia că se vede că nu este fericită alături de el și că Alex nu o merită.

Astfel, vedeta le-a spus fanilor din mediul online că nu vrea să mai fie judecată nici ea, dar nici actualul ei iubit, care a fost jignit de mulți dintre fanii ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actrița din serialul Vlad a spus că evită să posteze imagini cu iubitul ei din cauza valului de ură la care este supusă.

“Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje.

ADVERTISEMENT

Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit”, a scris aceasta, pe pagina ei de Instagram.

Cristina Ciobănaș a răfubnit pe rețelele de socializare

Cristina Ciobănașu a spus că a încercat să evite acest subiect, dar cu ultimele comentarii s-a umplu paharul pentru ea.

ADVERTISEMENT

Astfel, i-a îndemnat pe cei care sunt nemulțumiți de noua ei relație să nu o mai urmărească pe rețelele de socializare.

„Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vizavi de noua mea relație.

Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow”, a mai scris Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT