Life

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu zodiile la final de decembrie. Cine e vedeta horoscopului sfârșitului de an

Cristina Demetrescu a dezvăluit previziunile pentru ultima parte a anului 2022. Fenomene astrale importante influențează mersul lucrurilor.
13.12.2022 | 18:59
Cristina Demetrescu a dezvaluit ce se intampla cu zodiile la final de decembrie Cine e vedeta horoscopului sfarsitului de an
Cristina Demetrescu, horoscopul sfârșitului de an. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul ultimelor două săptămâni din decembrie. Finalul de an este unul blând, dar plin de fenomene astrale importante.

Cristina Demetrescu, previziunile astrologice ale finalului de an

Cristina Demetrescu a spus, în emisiunea Vorbește lumea, la ce trebuie să se aștepte nativii pentru finalul acestui an. Celebrul astrolog a oferit sfaturi importante.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile se mai îmblânzesc. Tocmai de Revelion o să avem un Mercur retrograd. Nu lăsați lucrurile pe ultima secundă. Îți dă ceasul biologic peste cap. Cea mai mare problemă este cu drumurile. Avem și o lună nouă în zodia Capricornului, lucrurile se mai așază. Dialogurile sunt mai mature.

Venus este și el în Capricorn. Iubirile sunt mai cu pretenții, ștacheta e un pic mai ridicată. Jupiter intră în zodia Berbecului și este foarte bun pentru proiecte. Marte retrograd în Gemeni permite unor oameni care urmăresc interese pe termen scurt aruncă cu minciuni”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul trebuie să profite de faptul că Jupiter este în zodia lui și să-și facă curaj, să devină independent și să înceapă proiecte noi, fiind cel mai norocos  dintre toți nativii. Luna nouă și Venus le aduce noi oportunități profesionale.

Taur

Taurul se odihnește, se liniștește și încheie anumite discuții, poate se împacă cu cineva. Își fac planuri pentru călătorii, călătorii, studii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi căutați, deoarece prietenii își doresc să-i aibă în preajmă. Este mai obosit, mai deprimat. Trebuie să-și termine proiecte, pentru a fi remunerați.

Rac

Racii trec printr-o perioadă din punctul de vedere al relațiilor cu cei din jur. Cei care sunt căsătoriți se împacă cu partenerii.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii își pot face planuri pentru o vacanță. Sunt sfătuiți să meargă la medic și să-și facă mai multe controale amănunțite.

Fecioară

Fecioarele au noroc și la bani și în dragoste. Nu ar trebui să împărtășească tot ce simt, deoarece s-ar putea simți neînțeleși de anumiți prieteni.

Balanță

Balanțele pot să aibă parte de cereri în căsătorie, însă unii nativi pot să divorțeze. Există și posibilitatea să-și cumpere o nouă casă.

Scorpion

Scorpionii au posibilitatea de a se angaja în locuri noi, dar și să-și dezvolte proiectele personale. În plan medical, stau bine.

Săgetător

Săgetătorii pot intra într-o nouă etapă legată de iubire. Celor care își doresc copii li s-ar putea îndeplini visul. Pe de altă parte, fac economii.

Capricorn

Capricornii fac investiții în locuință sau pot vinde o proprietate. Pot fi vedetele acestei perioade, arată și se simt foarte bine.

Vărsător

Pentru Vărsători, s-ar putea înfiripa o dragoste nouă, dar nu sunt foarte hotărâți încă. Celor talentați, li se recomandă să scrie.

Pești

Peștii termină anul pe plus din punct de vedere financiar. Cei nemulțumiți pot avea perspective noi. Petrec ultima parte a acestui an în grupuri mari de oameni.

ADVERTISEMENT