Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii vor fi lovite de noroc până la jumătatea lunii. Gemenii, în culmea fericirii

Cristina Demetrescu, detalii despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din februarie. Gemenii se află printre ei.
04.02.2023 | 21:20
Cristina Demetrescu stie ce zodii vor fi lovite de noroc pana la jumatatea lunii Gemenii in culmea fericirii
Cristina Demetrescu, detalii despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din februarie. Gemenii se află printre ei. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu știe ce zodii vor fi lovite de noroc până la jumătatea lunii. Gemenii, în culmea fericirii în perioada 1 – 15 februarie 2023. Află în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare, conform Antena 3 CNN.

Cristina Demetrescu, detalii despre nativii binecuvântați în primele două săptămâni din februarie. Gemenii se află printre ei

Berbec

Este o perioadă numai bună pentru a merge la medic pentru a rezolva complicațiile din ultimii 3 ani. Poți să îți calci pe orgoliu și să ceri iertare unei persoane care ți-a greșit cândva. În plus, eviți o singurătate mai veche.

ADVERTISEMENT

Taur

Se încheie o experiență de viață și este bine să vezi semnele pe care le primești de la astre perioada asta. Te desparți în condiții amiabile ca să eviți dezamăgirile care pot urma în următorii 3 ani. Nimeni nu este de vină.

Gemeni

Poate apărea o persoană drăguță și amabilă care te ajută să rezolvi anumite probleme administrative sau în relația cu autoritățile. Zâmbetul te însoțește, faci pași importanți în carieră care vor conta în următorii 3 ani. Pe harta ta scrie ”succes” cu litere de tipar.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești vești bune din afara granițelor țării, de la prieteni sau te poți îndrăgosti. Dragostea te schimbă complet. O carte îți deschide orizonturi noi și te gândești să urmezi o facultate. Pot apărea revelaţii spirituale care îți întăresc credinţa.

Leu

Urmezi sfaturile oamenilor pentru că ești o persoană generoasă și ușor naivă. Sunt șanse mari să intri într-o penitenţă financiară dacă mergi pe încredere. Pot intra bani în conturile tale, dar trebuie să fii atent în numele cui faci favoruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate apărea un as în mânecă ce te ajută să scapi de relațiile toxice. Sunt semne de împăcare în anumite cupluri unde au fost anumite tensiuni. Astrele vorbesc despre o posibilă cerere în căsătorie.

Balanță

Se rezolvă anumite relații de serviciu care pot aduce creativitate, proiecte pe plan profesional. Pot apărea locuri de muncă noi. Fă această schimbare în timp util, până nu e prea târziu. La fel este și cu sănătatea, spun astrele.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apar sentimente noi, iubiri rare care poartă măşti în această perioadă. E posibil să apară pe lume copii, împăcări sau poți vorbi pe limba celor mici. Astrele anunță că dai dovadă de mai multă creativitate și descoperi lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Se anunță o perioadă de liniște, calm și demersuri legate de casă. Poți găsi o locuință, dacă cauți un spațiu mai mare. Apar sentimente noi, mai adaugă cititorii în stele, cum ar fi: iubire sau pasiune față de anumite lucruri, nu doar de persoane de sex opus.

Capricorn

Te apuci de scris, de așternut pe foaie ceva din proprie experiență sau ficțiune. Latura comunicării se îmbunătățește și descoperi capacitatea de a preda. Mesajele importante ajung la tine printre rânduri. Vrei să obții informații noi.

Vărsător

Astrele prevăd o perioadă bună din punct de vedere financiar în primele două săptămâni din februarie, dar asta nu înseamnă neapărat o stabilitate pentru următorii 3 ani. Te gândești serios să îți iei mașină sau o casă.

Pești

Este o perioadă de grație, în care ești admirat, lăudat și capeți mai multă încredere în tine. Astrele spun că te afli în faza angelică, în care ai multă energie de oferit, în timp ce creativitatea și intuiția sunt la locul lor.