Sport

Cristina Neagu le-a vizitat pe colegele de la CSM Bucureşti înainte de derby-ul cu Gyor! Foto

24.01.2019 | 21:29
Cristina Neagu lea vizitat pe colegele de la CSM Bucuresti inainte de derbyul cu Gyor Foto

Cristina Neagu le-a vizitat pe colegele de la CSM Bucureşti înainte de derby-ul cu Gyor. Cele două echipe vor juca sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 20:30, în prima etapă din grupele prinicipale ale Ligii Campionilor. Interul stânga s-a accidentat la Campionatul European din Franţa şi nu va mai juca până la finalul sezonului.

“Astăzi le-am vizitat pe fete la antrenament și le-am urat baftă pentru meciul de sâmbătă! Sper că și voi le tineți pumnii”, a fost mesajul postat de Cristina Neagu pe contul personal de Instagram. Handbalista de 30 de ani a fost alături de colegele ei la ultimul antrenament al lui CSM Bucureşti înainte de meciul cu Gyor.

Dragan Djukic, îngrijorat din cauza accidentării Cristinei Neagu înainte de Gyor – CSM Bucureşti

Dragan Djukic, antrenorul campioanei României, a prefaţat duelul dintre Gyor şi CSM Bucureşti. Tehnicianul sârb a vorbit despre problemele medicale ale echipei, din moment ce nu se va putea baza pe Cristina Neagu şi pe Amanda Kurtovic, ambele handbaliste accidentându-se la Campionatul European din Franţa.

Cristina Neagu le-a vizitat pe colegele de la CSM Bucureşti înainte de derby-ul cu Gyor. Ce mesaj le-a transmis
Cristina Neagu le-a vizitat pe colegele de la CSM Bucureşti înainte de derby-ul cu Gyor. Ce mesaj le-a transmis

“Vom juca fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. Nu cred că vreun club a suferit pierderi mai mari decât noi după Campionatul European. Dar nu ne plângem, ne pregătim şi încercăm să dăm totul. Nu va fi uşor să le înlocuim, dar vom încerca să jucăm mai colectiv, să găsim alte soluţii în atac. Dumnezeu ne-a provocat şi trebuie să găsim soluţii. Cristina a fost aici la antrenamentul de ieri pentru că ştie cât de important e acest meci cu Gyor pentru noi, mai ales în absenţa ei. A venit ca să ne arate susţinerea ei, bineînţeles. Claudia Constantinescu abia a venit la noi, aşa că nu vreau să punem acum prea multă presiune pe ea. Gyor este una dintre marile favorite în Champions League anul acesta, joacă şi acasă, dar pentru noi este o provocare acest meci şi cu siguranţă vom lupta pentru victorie”, a declarat Dragan Djukic înainte de Gyor – CSM Bucureşti.