Life

Cristina Șișcanu se teme pentru rudele din Ucraina, pe care le-a chemat în România: “Membrii familiei mele nu mai pot pleca”

Cristina Șișcanu se teme pentru rudele ei din Ucraina, după ce ieri le-a chemat în România. Soția lui Mădălin Ionescu este disperată și speră ca familia ei să fie în siguranță.
25.02.2022 | 18:09
Cristina Siscanu se teme pentru rudele din Ucraina pe care lea chemat in Romania Membrii familiei mele nu mai pot pleca
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este în continuare îngrijorată pentru rudele ei din Ucraina, pe care nu a reușit să le convingă să se adăpostească în România.

Vedeta le-a sugerat să-și părăsească țara natală încă de ieri, dar nu vor să plece de la casele lor. Unele dintre rudele ei locuiesc chiar în Kiev.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu urmărește știrile încă de ieri dimineață, după ce Vladimir Putin a decis ca Rusia să atace Ucraina.

Cristina Șișcanu se teme pentru rudele din Ucraina

Cristina Șișcanu are un unchi și două verișoare de vârstă apropiată cu a ei, care au familii la rândul lor. Vedeta nu a reușit să le convingă să se refugieze în România în această perioadă critică.

ADVERTISEMENT

Verișoara Cristinei lucrează ca asistentă medicală și își desfășoară activitatea în mod obișnuit, cel puțin pentru moment.

Spațiul aerian ucrainean este închis, așa că ar fi greu pentru rudele vedetei să plece din țară, dacă vor accepta să vină în România, alături de partenera de viață a lui Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a mai spus că benzina este raționalizată în Ucraina, de când Rusia a atacat ieri țara vecină. Un șofer își poate alimenta mașina cu doar 20 de litri de benzină.

“Mai nou, spațiul aerian ucrainean este închis, iar benzina este raționalizată la 20 de litri pentru fiecare șofer, membrii familiei mele nu mai pot pleca… deși eu i-am chemat aici.

ADVERTISEMENT

Unchiul meu mi-a spus ieri că a stat la coadă trei ore la benzinărie, să poată alimenta. Mi-a mai spus că poliția este peste tot și că fiecare mașină este verificată.”, a declarat Cristina Șișcanu pentru click.ro.

Unchiul vedetei locuiește aproape de o pădure și crede că este în afara oricărui pericol, fiind într-o zonă izolată

Cristina Șișcanu este conștientă că pericolul este foarte mare, iar invitația ei pentru rude rămâne valabilă.

“Eu i-am chemat în România din prima zi în care a început războiul, însă nu am reușit să îi conving să vin să stea în această perioadă critică. Oamenii nu vor să își părăsească casele.

Verișoarele sunt stabilite la oraș, iar unchiul meu stă lângă o pădure. Are impresia că nu i se poate întâmpla nimic, dar haosul acolo este din ce în ce mai mare.”, a mai spus Cristina Șișcanu.

“Le este frică de ceea ce urmează”

Cristina Șișcanu a declarat, printr-o intervenție telefonică la Antena 3, că rudele ei se așteptau la un atac din partea Rusiei, dar nu știau că va fi atât de grav.

“Nu s-au aşteptat la un atac din trei părţi, nu s-au aşteptat la o aşa amploare a situaţiei. În sinea lor ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat şi le este frică de ceea ce urmează.

Eu sunt foarte marcată şi îmi pare rău că nu am putut să îi iau mai înainte. Nici ei nu au fost hotărâţi să lase totul în urmă.”, a explicat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT