Life

Cristina, sora Brigittei Sfăt, blondina focoasă care se învârte pe lângă Prințul Charles și Meghan Markle! Galerie foto

Cristina Szeifert, sora mai celebrei Brigitte Sfăt, este, cu adevărat, o femeie care poate sta liniștită lângă figurile monarhiei britanice precum Prințul Charles sau Meghan Markle.
25.06.2021 | 20:17
Cristina Szeifert are forme de fotomodel
ADVERTISEMENT

Cristina Szeifert a împlinit 40 de ani, dar vârsta din buletin nu poate fi intuită de nimeni care o vede pentru prima oară sau de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cristina Szeifert, ”clienta” celei mai exclusiviste curse de cai din  Anglia

Cristina Szeifert este, alături de logodnicul ei, invitată în fiecare an la Royal Ascot, cea mai exclusivistă cursă de cai din Marea Britanie și una dintre puținele care se află sub patronajul Casei Regale engleze.

ADVERTISEMENT

De altfel, cu excepția acestui an, când Meghan Markle, căzută pare-se în dizgrația Reginei după un interviu controversat, Cristina Szeifert a luat loc în aceleași tribune cu Prințul Charles, cei doi fii ai săi, și, acum doi ani, Regina Elisabeta.

Aranjată și îmbrăcată conform protocolului, românca noastră a fost, cu siguranță, una dintre femeile care au impresionat prin prezența lor, cu atât mai mult cu cât frumusețea ei este indiscutabilă, iar cariera de fotomodel ”depune mărturie” cu prisosință despre asta.

ADVERTISEMENT

Cristina Szeifert, sora Brigittei, a făcut carieră în Italia

Când vine vorba de surorile Brigitte și Cristina, lucrurile sunt clare. Prima a fost Miss, iar cea de-a doua este, când vine vorba de felul în care arată, , fără discuție, cum ar spune pasionații de sport, de Champions League.

Înaltă, cu forme perfecte în ciuda celor 40 de ani împliniți în luna aprilie a acestui an, cu picioare interminabile, Cristina Szeifert este imposibil să nu se facă remarcată.

ADVERTISEMENT

Iar cum timișoreanca este pasionată și de călătorii, în țări exotice, cu ieșiri la mare sau ocean, fanii ei de pe rețelele de socializare au, din plin, ce admira. E adevărat, cu mici retușuri făcute în cabinetele unor esteticieni renumiți, Cristina Szeifert afișează un trup de zeiță pentru care, cu siguranță, este invidiată și de puștoaice care, poate, au jumătate din vârsta ei.

Cristina Szeifert
Cristina Szeifert se bucura de vacante de vis

Evident, de-a lungul timpului, a profitat din plin de formele perfecte, Cristina Szeifert fiind, ani la rîndul, unul dintre cele mai curtate fotomodele din Italia, ea fiind protagonista a zeci de coperți prin reviste de modă renumite din Peninsulă.

ADVERTISEMENT

Cristina Szeifert, logodită cu un bancher

De mai mulți ani deja, Cristina Szeifert se iubește cu Alexander, un bancher de origine elvețiană stabilit acum în Londra și, judecând după faptul că sunt invitați împreună la cursele de cai favorite ale fețelor regale, cariera lui este una înfloritoare.

De altfel  povestea ea acum ceva vreme, iubitul elvețian, bancherul milionar cu care se iubește, a cerut-o și în căsătorie, i-a ofeirt un inel de logodnă cu un diamant uriaș, iar relația lor este și mai puternică după ce i-a cunoscut familia, Cristina Szeifert înțelegându-se perfect cu viitorii ei socri.

În plus, pare-se, sora celebrei Brigitte Sfăt are și o pasiune care o ajută să își găsească liniștea, ea pictând adeseori, iar rezultatele muncii sale sunt extrem de apreciate de fanii ei, Cristina Szeifert expunându-și adeseori tablourile pe rețelele de socializare.

Cristina Szeifert, viață printre vacanțe

Cum are o afacere de succes la Timișoara – sora Brigittei fiind patroana unul salon de înfrumusețare extrem de apreciat în vestul țării – și cum logodnicul ei își permite, probabil să plătească oricât pentru o vacanță, Cristina Szeifert se bucură cât de des poate de momente de relaxare în tot felul de locuri exotice, de prin toate colțurile lumii.

De altfel, cea mai recentă vacanță a fost în Egipt, prilej perfect pentru Cristina Szeifert să își expună, cu generozitate, formele perfecte în costume de baie minuscule.

E adevărat, recunoștea ea acum ceva vreme, pentru a avea formele cu pricina face și mici eforturi. Adică, explica Cristina Szeifert, sport mult, yoga și, normal, acordă o atenție deosebită dietei de zi cu zi.

Fotografii: Instagram

ADVERTISEMENT