Carousel hot news

Comandantul CSA a făcut anunţul! În ce ligă intră Steaua Armatei

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a dat noi detalii despre programul echipei din această vară şi a dezvăluit că Steaua Armatei va evolua din Liga a IV-a. Formaţia nu s-a înscris...
Comandantul CSA a făcut anunţul! În ce ligă intră Steaua Armatei

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a dat noi detalii despre programul echipei din această vară şi a dezvăluit că Steaua Armatei va evolua din Liga a IV-a. Formaţia nu s-a înscris deocamdată, dar Petrea este încrezător că echipa va juca direct în eşalonul patru. 

CSA Steaua a transferat întreg lotul jucătorilor de la echipa de Liga a IV-a, Regal Bucureşti, pentru 30.000 de euro şi speră să obţină promovarea în eşalonul superior încă din primul an cu tinerii jucători preluaţi de la Regal. În plus, directorul tehnic, Marius Lăcătuş, mai are în vedere şi alţi jucători pentru a întări echipa.

“Am reuşit transferul unor jucători de la Regal Sport, dar suntem în tratative şi cu alţi fotbalişti. Opţiunile noastre s-au restrâns la un lot de 22-26 de jucători, sper ca şi cei pe care îi mai dorim să accepte propunerea noastră, astfel încât până pe 10-15 iulie să avem lotul format. Avem creionat şi programul de pregătire care va începe cu reunirea şi un cantonament la baza din Ghencea.

Va urma un stagiu de pregătire la Forban sau la Cheile Grădiştei, apoi meciuri de pregătire şi ulterior debutul în Liga a IV-a. Noi ne dorim Liga a patra pentru că avem în spate un palmares. Avem o infrastructură, avem un centru de copii şi juniori şi, bineînţeles, şi o echipă de fotbal”, a declarat Cristian Petrea, conform TV Digi Sport.

CSA Steaua încă nu este înscrisă în campionat

Cristian Petrea, comandantul CSA, a dezvăluit că echipa nu este încă înscrisă în competiţie, dar este o chestiune de zile până se va rezolva şi această problemă.

“Momentan nu ne-am înscris. Suntem în contact permanent cu AMFB, am înţeles de la dânşii că în cursul acestei săptămâni vor pune pe site noua formă de cerere de afiliere. Noi avem documentele pregătite, le depunem şi apoi aşteptăm decizia dumnealor”, a spus Petrea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri