Fotbal intern

CSA Steaua va juca în Liga 4! FRF a respins cererea

02.08.2018 | 13:10
CSA Steaua va juca in Liga 4 FRF a respins cererea

CSA Steaua va juca în Liga 4! Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a refuzat solicitarea depusă de reprezentanţii celor de la CSA Steaua de a evolua în Liga 3 din sezonul următor.

Conform unui raport realizat de către reprezentanţii Departamentului Juridic al Federaţiei Române de Fotbal, cererea echipei lui Marius Lăcătuş nu poate fi aprobată deoarce nu există temei juridic, iar Steaua nu poate promova în Liga 3.

CSA Steaua va juca în Liga 4

Comandatul celor de la CSA Steaua vorbise despre cererea depusă de clubul din Ghencea: “Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon”, a afirmat comandatul CSA Steaua, Cristan Petrea.

Echipa Armatei va evolua în Liga 4 şi din sezonul viitor, deşi juristul celor de la Clubul Sportiv al Armatei, Florin Talpan, a încercat pe toate căile să obţină posibilitatea de a accede în Liga 3.

Fanii, în război cu Petrea

Cristian Petrea este acuzat de suporterii “roş-albaştrilor” că ar avea o înţelegere ascunsă cu cei de la FCSB, iar la meciul amical disputat cu FC Asalt Bucureşti au afişat mesajele: “Interese ascunse, lipsă de implicare / Petrea, urmează marea împăcare?”, precum şi “Comandantul doarme-n post”. Şi nu s-au oprit aici, suporterii au avut un mesaj şi pentru fanii lui FC Dinamo Bucureşti, rivalii  au afişat un mesaj prin care îi acuză pe suporterii “câinilor” că promovează numele jucătorilor care au murit în tricoul lui Dinamo cu scopul de a obţine bani din afaceri: “PCH monument de falsitate / Afaceri pe cârca morților și derby-uri inventate”, este un alt banner al steliştilor.

Victorii la scor în amicale

Elevii lui Marius Lăcătuş fac furori în meciurile amicale, după ce s-au impus cu scoruile de 12-0 şi 11-0 în faţa celor de la FC Asalt Bucureşti şi Avântul Floreşti. Până la debutul noului sezon din eşalonul al patrulea, “roş-albaştrii” mai au programate încă cinci partide de pregătire.

Program amicale CSA Steaua:
CSA Steaua – Progresul Spartac, 2 august, ora 10:30, Ghencea
Viitorul Domneşti – CSA Steaua, 8 august 2018, Domneşti
CSA Steaua – CS Bragadiru, 11 august 2018, Ghencea
ACS Viitorul Berceni – CSA Steaua, 15 august, Berceni
CSA Steaua – Voluntari II 17 august 2018, Ghencea

Rapid va evolua în Liga 3

Marea rivală a steliştilor, Rapid, a promovat în Liga 3 şi s-a calificat acum în turul II al Cupei României, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 în partida cu Viitorul Domneşti. Pe lângă asta, giuleştenii au mai dat şi o adevărată lovitură de imagine după ce şi-a recuperat numele: “De astăzi, suntem oficial Fotbal Club Rapid Bucureşti! A fost achitată suma integrală de achiziţie al mărcii Fotbal Club Rapid București”, a declarat lichidatorul judiciar al clubului, Mihai Florea.

CSA Steaua va juca în Liga 4! Fază de joc din meciul de fotbal dintre CSA Steaua şi Academia Rapid contând pentru Liga a 4-a, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
CSA Steaua va juca în Liga 4! Fază de joc din meciul de fotbal dintre CSA Steaua şi Academia Rapid contând pentru Liga a 4-a

Gigi Becali a vorbit despre problema celor de la CSA Steaua înainte ca decizia din partea Federaţiei Române de Fotbal să fie oficializată şi spunea că regulamentele nu vor fi încălcate pentru ca echipa Armatei să ajungă într-un eşalon superior: “Cu CSA ştiu, nu se poate aşa ceva, legea, regulamentul nu permite, nu o să-l încalce nimeni pentru ei”, Gigi Becali, patron FCSB.