Sport

CSM București-Gyor 25-27 în Champions League. „Tigroaicele” pierd derby-ul și nu mai pot câștiga grupa

23.02.2019 | 16:29
CSM BucurestiGyor 2527 in Champions League Tigroaicele pierd derbyul si nu mai pot castiga grupa

Gyor s-a impus cu 27-25 în partida jucată la București împotriva CSM-ului și a câștigat matematic grupa din Champions League cu două etape înainte de final. Gyor și-a extins totodată seria de meciuri fără eșec în Liga Campionilor la 19, având acum 18 victorii și o remiză.

Cel mai probabil, CSM se va clasa pe locul 2, „tigroaicele” mai având de jucat în deplasare cu Ljubljana și acasă cu Thuringer, cele mai slabe echipe din grupă.

Vezi imagini de la meci în galeria foto de mai sus!

FINAL Gyor se impune la două goluri diferență 25-27


LIVE SCORE Bazaliu înscrie de la mare distanță, iar CSM se apropie la un singur gol! 16-17


LIVE SCORE CSM începe la fel de prost și repriza secundă. Djukic greșește o schimbare, iar bucureștencele evoluează în dublă inferioritate 11-15


PAUZĂ „Tigroaicele sunt conduse la pauză, având un final de repriză de coșmar, în care Gyor a înscris șase goluri la rând 10-14


LIVE SCORE CSM București-Gyor 10-9


UPDATE, ora 14:48 / A început meciul. În Sala Polivalentă sunt prezenți aproximativ 100 de suporteri ai formației Gyor. Lângă banca CSM-ului se află și interul Cristina Neagu, care a primit jucării de pluș de la o fană. Meciul este arbitrat de suorile Charlotte și Julie Bonaventura din Franța.


Meciul CSM București – Gyor are loc sâmbătă, 23 februarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul grupei principale B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este etapa a 8-a din cele 10 ale grupei principale B, în care au fost cumulate și rezultatele cu care s-a intrat din prima fază pe grupe, respectiv pentru CSM cele două victorii cu Ferencvaros și o victorie și un eșec cu Kristiansand.

Se vor afla față în față primele două clasate în grupa principală B, Gyor fiind lider, cu 13 puncte, șase victorii și un egal cu Ferencvaros, iar CSM locul 2, cu 5  succese și două eșecuri. Cele două echipe s-au mai întâlnit deja o dată, pe terenul unguroaicelor, care sunt și deținătoarele trofeului Ligii Campionilor și nu a fost deloc o amintire plăcută pentru bucureștence, zdrobite cu scorul de 36-27, una dintre cele mai usturătoare înfrângeri ale tigroaicelor din istoria lor europeană. Ambele sunt deja calificate în sferturile de finală ale competiției.

CSM București – Gyor Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida CSM București se joacă sâmbătă, 23 februarie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din București, în cadrul rundei a 8-a din grupa principală B a Ligii Campionilor la handbal feminin. O puteți vedea pe micile ecrane fie pe canalul Digi Sport 1, fie pe postul Telekom Sport 1. O altă posibilitate este să intrați pe site-ul FANATIK.RO, pentru a vedea meciul în format LIVE VIDEO.

CSM București - Gyor, afișul evenimentului din Sala Polivalentă
CSM București – Gyor, afișul evenimentului din Sala Polivalentă

Din păcate, la fel ca și la meciul din Ungaria, cele două piese grele din atacul CSM, Cristina Neagu și Amanda Kurtovic nu sunt apte nici pentru acest meci, handicap imens mai ales când ai față o superputere a handbalului feminin, așa cum este Gyor. Se așteaptă, totuși, o replică dârză, de orgoliu, din partea elevelor antrenorului Dragan Djukic, chiar dacă la casele de pariuri oaspetele sunt mari favorite, cu o cotă de numai 1,32 la victorie, față de 4,60 pentru CSM. Cel mai bun ar fi egalul pentru pariori, cu o cotă imensă în meciurile de handbal: 11,00.