Sport

CSM București, constelație de vedete în lot la startul noului sezon de Liga Campionilor

05.10.2018 | 17:37
CSM Bucuresti constelatie de vedete in lot la startul noului sezon de Liga Campionilor

CSM București pornește în căutarea unui trofeu al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a câștigat trofeul în 2016 și a reușit calificarea în Final Four în ultimele două sezoane, cucerind de ambele dăți medaliile de bronz.

Echipa bucureșteană prezintă și în acest sezon o constelație de vedete. Trupa din Capitală are în componență numai 4 handbaliste cu care câștigau titlul continental în 2016. Este vorba despre Julia Grubisic, Oana Manea, Bianca Bazaliu și Iulia Curea. Alte trei componente ale trupei bucureștene au câștigat Liga Campionilor alături de Buducnost Podgorica. Este vorba de Majda Mehmedovici și Dragana Cvijic, care au câștigat în 2012 și 2015 și Cristina Neagu, care a fost alături de cele două ex-iugoslave la echipa din 2015 în timp ce Andrea Lekic și Jovanka Radicevic au câștigat în 2013 Liga Campionilor, alături de Gyor.

CSM București, lot plin de vedete la startul noului sezon de Liga Campionilor

Zece din cele 18 jucătoare pe care le are CSM București la startul acestui sezon de Liga Campionilor au cetățenie străină. Astfel, în lotul suedezului Magnus Johansson joacă internaționalele din Serbia Dragana Cvijic și Andrea Lekic, muntenegrencele Majda Mehmedovici și Jovanka Radicevic, slovenele Elizabeth Omoregie și Barbara Lazovic, suedezele Sabina Jacobsen și Nathalie Hagman, croata Jelena Grubisic și norvegianca Armanda Kurtovic.

Cu Sabina și cu celelalte Tigroaice ne vedem vineri, de la ora 18:30, la Sala Polivalentă! Biletele pentru meciul cu FTC se găsesc pe www.csmbucuresti.ro/bilete!

Gepostet von CSM Bucuresti Handbal am Mittwoch, 3. Oktober 2018

Din lotul lui CSM București fac parte și mai multe componente ale naționalei României, printre care se numără cea care a câștigat de trei ori titlul de cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu, dar și Paula Ungureanu, Oana Manea, Iulia Curea sau Aneta Udriștoiu.

CSM București va juca în Grupa D în acest sezon de Liga Campionilor, alături de norvegiencele de la Vipers Kristiansand, nemțoaicele de la BBM Bietigheim și echipa maghiară Ferencvaros Budapesta. CSM București va întâlni vineri, de la ora 18:30, la Sala Polivalentă din București, formația FTC Budapesta. Partida va fi transmisă în format live text și pe FANATIK.RO.

Today is the day! ?

Gepostet von CSM Bucuresti Handbal am Freitag, 5. Oktober 2018