Evenimentul zilei

Cu ce se ocupa Marcel Toader în ultimul timp. Ce declaraţii făcea: “Nu mi-e ruşine”

03.08.2019 | 20:49
Cu ce se ocupa Marcel Toader in ultimul timp Ce declaratii facea Nu mie rusine

Cu ce se ocupa Marcel Toader în ultimul timp! Marcel Toader avea probleme serioase cu banii, în ultima perioadă. Omul de afaceri a fost nevoit să revină la munca de jos, în ultima perioadă, după cum chiar el recunoscuse! Marcel Toader lucra cot la cot cu fiul său!

Marcel Toader i-a lăsat cu gura căscată pe fanii săi, când au văzut cu ce se ocupa în ultimul timp! Recondiționa piscine și se mândrea cu asta!

Omul de afacaeri a murit de inimă rea, se pare. Problemele financiare cu care se confrunta i-au venit de hac. Trebuia să părăsească apartamentul luxos în care locuia, din cauză că fusese executat silit. Marcel Toader însă nu i-a fost niciodată rușine să muncească, așa că se întorsese la meseria lui din tinerețe, în ultima perioadă.

Recondiționa piscine. Lucra în soare, alături de fiul spu și spunea că nu îi este rușine și părea chiar că îi plăcea, după cum a mărturisit într-un ultim interviu acordat. „Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineaţa, începem la 6.

Cu ce se ocupa in ultima perioada Marcel Toader
Cu ce se ocupa in ultima perioada Marcel Toader

Marcel Toader lucra cot la cot cu fiul său

Am început cu recondiţionez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou şi pantaloni scurţi. Nu mi-e frică de muncă fizică” , declara Marcel Toader în cadrul unei emisiuni televizate.

Omul de afaceri avea de recuperat o sumă destul de mare de la niște așa-ziși prieteni, care însă au uitat să-i mai dea banii înapoi. „Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă.

Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd” , mai spunea Marcel Toader. Acesta a murit, sâmbătă, în urma unui infarct.

Tags: