Sport

Cu cine joacă Dinamo în play-off Champions League la handbal! Şansă pentru primăvara europeană

29.11.2018 | 22:54
Cu cine joaca Dinamo in playoff Champions League la handbal Sansa pentru primavara europeana

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Champions League la handbal și a făcut istorie pentru România. Dinamoviștii vor juca un baraj pentru pentru accederea în optimile celei mai puternice competiții europene intercluburi la handbal. Posibilii adversari sunt trei la număr: Bjerringbro-Silkeborg, Sporting și Tatran Presov.

Pentru că Dinamo a terminat prima în grupa D va juca împotriva locului 2 din grupa C. În acest moment Bjerringbro-Silkeborg, Sporting și Tatran Presov pot ocupa această poziție în grupa din care se va alege adversara lui Dinamo în play-off.

Dinamo s-a califcat în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal

Cu cine joacă Dinamo în play-off Champions League la handbal! Bjerringbro-Silkeborg, Sporting și Tatran Presov sunt posibilii adversari

Meciurile care vor stabili adversarul lui Dinamo în play-off-ul Ligii Campionilor se joacă pe 1 și 2 decembrie. Atunci sunt programate partidele din grupa C, care dau oponentul dinamoviștilor în drumul spre optimi. Partidele lui Dinamo din play-off vor avea loc  pe 20-24 februarie meciul tur și 27 februarie – 3 martie meciul retur de la București.

Meciurile decisive în grupa C

1 decembrie: Tatran Presov – Metalurg Skopje
2 decembrie: Bjerringbro-Silkeborg – Sporting

Clasamentul grupei C înainte de ultima etapă. Dinamo va juca împotriva ocupantei locului 2

Varianta 1: Dinamo – Tatran
Portughezii de la Sporting sunt siguri de locul 2, dar în cazul în care nu pierd în ultimul lor meci în Danemarca vor câștiga grupa și Dinamo va juca cu Tatran Presov, asta cu condiția ca slovacii să câștige la rândul lor meciul de acasă cu ultima clasată, Metalurg Skopje.

Varianta 2: Dinamo – Sporting
Dacă danezii de la Bjerringbro-Silkeborg câștigă în ultimul meci ei vor termina primii în grupă și Sporting pe locul 2, adică va fi adversara lui Dinamo.

Varianta 3: Dinamo – Bjerringbro-Silkeborg
Dacă danezii fac egal cu Sporting sau, dacă indiferent de rezultatul lor cu Sporting, Tatran nu câștigă meciul de Metalurg.

  • 7 victorii a avut Dinamo în grupa D din Liga Campionilor