Sport

Wacker Thun-Dinamo 29-33. Victorie uriașă pentru „dulăi”! S-au calificat în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor

29.11.2018 | 21:59
Wacker ThunDinamo 2933 Victorie uriasa pentru dulai Sau calificat in playofful pentru optimile Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

Dinamo a obținut victoria de care avea nevoie în ultima etapă din grupele EHF Champions League, 33-29 cu elvețienii de la Thun. „Dulăii” s-au calificat astfel în play-off-ul pentru optimile de finală. Urmărește partida Wacker Thun – Dinamo accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Adversara din play-off a dinamoviștilor se va alege în weekend, atunci când Silkeborg și Sporting dau bătălia decisivă pentru primul loc din grupa C. Cele două echipe se află la egalitate de puncte în acest moment. În calcule intră însă și Presov, ocupanta locului 3, aflată la două puncte în urma celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Dinamo va încheia grupa D pe primul loc după ce va fi stabilit și rezultatul ultimului meci. „Dulăii” stau mai bine la meciurile directe atât cu Wisla Plock, cât și cu Elverum.

Clasament grupa Dinamo
Clasament grupa Dinamo

UPDATE, ora 22:30 / Victorie! Dinamo se impune cu 33-29 în fața lui Thun


UPDATE, ora 22:11 / „Dulăii” se distanțează la trei goluri


UPDATE, ora 21:55 / A început repriza a doua.


UPDATE, ora 21:40 / Dinamo conduce la pauză cu 14-13, dar prestația elevilor lui Constantin Ștefan nu este la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul.


UPDATE, ora 20:46 / Suporterii echipei Dinamo București au făcut spectacol în sala unde se va juca meciul din Champions League. Partida va începe în 15 minute.

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Donnerstag, 29. November 2018


Meciul Wacker Thun – Dinamo Bucureşti are loc joi, 29 noiembrie, de la ora 21:00, în ultima rundă a grupei D a Champions League. Din această grupă merg mai departe numai primele două clasate. Pentru reprezentanta României situaţia este foarte clară. Câştigă, merge mai departe de grupe, ceea ce ar însemna o premieră pentru handbaliştii dinamovişti. Pierd sau fac egal, şansele sunt minime, Ademar Leon şi Elverum pândind orice pas greşit, dar ele se vor întâlni în meci direct, pe terenul primei formaţii.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo lucrurile sunt cât se poate de clare, joacă pentru calificare şi o şansă mai mare decât acum e greu de crezut că vor mai avea curând. Dinamo joacă pe terenul ultimei clasate, o formaţie care a luat un singur punct, dar, atenţie, toate eşecurile au venit la scoruri foarte strânse, de cele mai multe ori la un singur gol. Deci, nu va fi deloc o plimbare prin parc pentru elevii lui Constantin Ştefan.

Wacker Thun – Dinamo Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Meciul Wacker Thun – Dinamo Bucureşti, contând pentru ultima etapă a grupei D din Champions League, se desfăşoară joi, 29 noiembrie, de la ora 21:00. Partida va putea fi vizionată în direct la TV pe canalele Digi Sport 2 sau Telekom Sport 4. Puteţi însă şi apela la varianta de a accesa site-ul FANATIK.RO pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT
Wacker Thun - Dinamo în Champions League la handbal masculin. La Bucureşti (foto) Dinamo a învins greu, cu 35-34
Wacker Thun – Dinamo în Champions League la handbal masculin

Wacker Thun – Dinamo LIVE STREAM ONLINE TV Champions League handbal masculin pe FANATIK.RO

Prima calificată din grupa D este formaţia poloneză Wisla Plock, aceasta obţinând accesul în următoarea fază a competiţiei încă din penultima rundă, când a învins acasă pe Ademar Leon. Wisla, echipa lui Dan Racolţea, a pierdut ultimul joc în Finlanda, la Riihimaen Cocks, cu 27-26, după ce a condus la pauză cu 15-10. Însă nu mai conta. Adversara lui Dinamo a făcut doar un egal acasă cu finlandezii, dar a pierdut pe teren propriu numai la câte un gol cu toate adversarele, motiv pentru care Dinamo va trebui să evolueze la maxim. La Bucureşti Dinamo s-a întrebuinţat serios pentru victorie, un 35-34 care spune totul şi despre ce va fi la Thun.

ADVERTISEMENT