Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la WTA Dubai. Victorii pe linie cu viitoarea adversară

20.02.2020 | 20:45
Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la WTA Dubai Victorii pe linie cu viitoarea adversara
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a trecut în 3 seturi de Aryna Sabalenka, scor 3-6, 6-2, 6-2. Pentru un loc în ultimul act al competiției, sportiva din România va juca cu Jennifer Brady, pe care a învins-o de fiecare dată în precedentele întâlniri.

Simona Halep, a doua semifinală din acest sezon

Simona Halep a bifat a doua semifinală din acest început de sezon, după performanța de la Australian Open, unde a cedat în penultimul act în fața Garbinei Muguruza, scor 6-7 (8), 5-7.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut de Ons Jabeur și Aryna Sabalenka, Simona o va întâlni pe Jennifer Brady în semifinalele competiției de la Dubai, americanca reușind să o învingă pe Muguruza pentru un loc în penultimul act, scor 6-7 (5), 6-3, 6-4.

Cele două jucătoarea se vor întâlni pentru a treia oară în carieră, după meciurile de la Toronto din 2019 și din runda inaugurală a Grand Slam-ului de la Melbourne, ambele câștigate de Simona Halep.

ADVERTISEMENT
  • 2-0 este scorul confruntărilor directe dintre Simona Halep și Jennifer Brady

Brady, trei surprize la Dubai

După eliminarea suferită în runda inaugurală de la Australian Open, Jannifer Brady nu a reușit să treacă de primul tur nici la Sankt Petersburg, dar jocul său a căpătat o creștere vizibilă la Dubai, unde a trecut până în semifinale de trei jucătoare din top 20 WTA.

Prima „victimă” a americancei în Emiratele Arabe Unite a fost Elina Svitolina (6 WTA), favorită trei la Dubai, care a reușit să îi ia lui Brady doar trei game-uri în meciul terminat într-o oră, 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT

În optimi, Jennifer Brady a trecut, de data aceasta cu ceva emoții, de Marketa Vondrousova (17 WTA). Sportiva din Cehia a câștigat primul set, 6-4, dar Brady a răspuns în al doilea act cu același scor și a trimis partida în decisiv, în care s-a impus cu 6-1.

Pentru a ajunge la confruntarea cu Simona Halep din semifinale, Brady a eliminat-o pe Garbine Muguruza, finalista de la Australian Open, după un meci în care a pierdut primul set în tiebreak, dar a ripostat în următoarele două.

ADVERTISEMENT
Tags: