Life

Cum a ajuns fiica lui Beyonce să câștige primul Grammy la 9 ani. 5 lucruri pe care nu le știai despre Blue Ivy

16.03.2021 | 12:26
Cum a ajuns fiica lui Beyonce sa castige primul Grammy la 9 ani  5 lucruri pe care nu le stiai despre Blue Ivy
Blue Ivy Carter a câștigat primul ei premiu Grammy în 2021 (sursă foto: CNN)
ADVERTISEMENT

Surprizele serii de duminică, de la cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy, au fost unele pe măsură. Una dintre câștigătoarele neașteptate a fost nimeni alta decât fiica artistei Beyonce și a lui Jay-Z. Micuța Blue Ivy a fost răsplătită cu primul ei premiu Grammy, la vârsta de doar 9 ani.

Ediția transmisă în 2021, din Los Angeles, în seara de duminică, pare să fi fost total acaparată de către artista Beyonce.  Cântăreața a reușit marea performanță de-a deveni cea mai premiată artistă din istoria premiilor Grammy.

ADVERTISEMENT

Și, cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, fiica vedetei americane a dovedit că este foarte talentată. Blue Ivy are toate motivele de fericire, după ce a fost răsplătită cu un astfel de trofeu Grammy, chiar pentru o colaborare cu mama ei.

Blue Ivy, fiica lui Beyonce și Jay-Z, câștigătoare a unui Grammy, la doar 9 ani

Videoclipul emoționant al melodiei “Brown Skin Girl” a fost lansat vara trecută. Artista Beyonce a avut un număr record de nominalizări la premiile Grammy din 2021 și, în total, de-a lungul timpului, a fost răsplătită cu nu mai puțin de 28 de astfel de trofee pe care le deține în colecția ei personală.

ADVERTISEMENT

Premiul pentru cel mai bun videoclip muzical pentru melodia “Brown Skin Girl” a fost câștigat de către Beyonce, care a avut o colaborare inedită cu fiica ei, Ivy Blue Carter. Cele două, mamă și fiică, au dovedit încă o dată că relația lor este una foarte specială. Astfel, fetița cântăreței a devenit cea mai tânără câștigătoare a unui trofeu Grammy, pe data de 14 martie, când au avut loc decernările.

La fel se întâmplă și cu numele fetiței de 9 ani. Nu mulți dintre fanii artistei Beyonce știu că micuța Blue Ivy are un nume deosebit, în acesta fiind “ascunsă” cifra 4 romană – IV, cu care solista pare să aibă aproape o obsesie.

ADVERTISEMENT
Cum a ajuns fiica lui Beyonce să câștige primul Grammy la 9 ani. 5 lucruri pe care nu le știai despre Blue Ivy
Fiica lui Beyonce câștigătoare la 9 ani a unui premiu Grammy (sursă foto: CNN)

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre fetița artistei Beyonce este că, în 2012, a fost numită cetățean de onoare al orașului Hvar, din Croația. Părinții ei celebri vizitaseră această locație chiar înainte ca Blue Ivy să vină pe lume. A reprezentat și momentul în care solista de 39 de ani a decis că acesta va fi numele primei sale fiice.

În luna august 2014, cântărețul Jay-Z a dorit să o prezinte în mod oficial pe fiica lui cea mare cu Beyonce, cel mai probabil și la insistențele fetiței lor. Acest moment deosebit a coincis cu apariția rapperului pe scena de la MTV Video Music Awards. A fost vorba și despre un premiu special care i-a fost acordat solistei Beyonce care a fost răsplătită cu distincția de “Michael Jackson Video Vanguard Award”, în cinstea regretatului “Rege al muzicii pop”.

ADVERTISEMENT

În plus, în luna noiembrie a anului 2020, fiica artistei Beyonce a mai marcat o reușită profesională. Fetița a fost naratoarea ediției audio pentru o carte ce se numește “Hair Love”, semnată de autorul Matthew A. Cherry, în care este prezentată povestea unui tată afro-american care se “luptă” cu părul rebel ai fiicei sale, pentru prima dată.

ADVERTISEMENT