Fotbal intern

Cum a făcut Meme Stoica presiuni pentru plecarea lui Nicolae Dică. “Gândeşte-te la 30 de familii care suferă!”

23.12.2018 | 12:16
Cum a facut Meme Stoica presiuni pentru plecarea lui Nicolae Dica Gandestete la 30 de familii care sufera

După ce i-a cerut demisia lui Nicolae Dică la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, Gigi Becali a dat mai multe detalii despre modul în care a decis că este momentul ca antrenorul să plece de pe banca tehnică a vicecampioanei României. Astfel, patronul FCSB-ului a lăsat să se înţeleagă că Meme Stoica a făcut presiuni pentru ca Nicolae Dică să fie dat afară.

Gigi Becali a dezvăluit după meciul FCSB – CFR Cluj că Meme Stoica i-a spus că “roş-albaştrii” nu pot face performanţă pentru că nu au antrenor de acest nivel, iar acum a venit cu noi dezvăluiri. Patronul vicecampioanei României a dat detalii despre o discuţie purtată cu directorul sportiv al “roş-albaştrilor” în care oficialul FCSB i-ar fi cerut să nu se mai gândească aşa mult la familia lui Nicolae Dică, ci la familiile jucătorilor care suferă pentru că FCSB nu mai câştigă titlul.

Gigi Becali, despre cum a făcut Meme Stoica presiuni pentru plecarea lui Nicolae Dică

“Ştiţi ce mi-a spus Meme într-o zi? Tu te gândeşti doar la Dică şi la familia lui? Gândeşte-te la 30 de familii, care suferă, cele ale jucătorilor. Eu nu o să îl dau pe Meme niciodată afară. El e fratele meu”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru TV Digi Sport.

Meme Stoica părăsind terenul la finalul meciului FCSB – FC Botoşani, scor 2-2, de pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari

În apărarea lui, Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook prin care susţine că Gigi Becali a înţeles greşit vorbele lui şi l-a lăudat pe Nicolae Dică pentru modul în care a pregătit-o pe vicecampioana României în ultima perioadă.

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj în etapa 21 din Liga 1 Betano şi a încheiat anul 2018 cu 40 de puncte. “Roş-albaştrii” nu au avut succes nici în Europa League în sezonul 2018 – 2019, după ce au fost eliminaţi în play-off. Mai mult, FCSB a fost scoasă din “optimile” Cupei României.