Life

Cum a fost readusă la viață Madonna. Ce medicament i s-a dat

Cum a fost readusă la viață Madonna. Vedetei i s-a administrat imediat un medicament care se găsește în toate casele celor bogați și faimoși.
06.07.2023 | 19:15
Cum a fost readusa la viata Madonna Ce medicament i sa dat
Cum a fost readusă la viață Madonna după ce a fost găsită inconștientă în casă. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cum a fost readusă la viață Madonna. I s-a dat un medicament special, care se pare că a făcut-o să își vină în simțiri.

Cum a fost readusă la viață Madonna după ce a fost găsită inconștientă în casă

Madonna a fost găsită inconștientă în propria ei casă. Conform publicației Radar Online, persoanele care au găsit-o pe artistă i-ar fi administrat un medicament numit Narcan sau Naloxonă.

ADVERTISEMENT

Acest medicamente este folosit pentru a inversa sau reduce efectele consumului de analgezice opioide. Tot acest medicament este folosit și pentru a inversa șocul septic. Aceasta este afecțiunea pe care ar fi avut-o și  Madonna.

Ceea ce face acest medicament este să crească tensiunea arterială în gestionarea șocului septic. Narcanul i-ar fi fost administrat Madonnei printr-o injecție.

ADVERTISEMENT

De altfel, tot publicația americană spune că nu este deloc ciudat ca celebritățile să aibă deja acest medicament acasă, gata să fie folosit.

Madonna, găsită aproape fără viață

Madonna a fost găsită aproape fără viață în casa ei, de un asistent. Vedeta a fost readusă la viață cu ajutorul acestui medicament, iar acum s-ar simți mai bine.

ADVERTISEMENT

Desigur, aceasta a ajuns la spital după ce a fost găsită în acea stare, iar medicii spun că vedeta ar avea o infecție la stomac. Ea ar fi cea care a cauzat tot acest rău.

Vedeta este acum acasă și se recuperează după acest episod negru. Medicii chiar le-ar fi spus membrilor familiei sale că ar trebui să se aștepte la ce e mai rău. Dar iată că artista și-a revenit și este acasă cu toți cei dragi.

ADVERTISEMENT

Vedeta de 64 de ani a fost și intubată în timp ce se afla la spital, mai spun sursele. Tocmai din cauza problemelor de sănătate, Madonna a trebuit să amâne turneul pe care îl avea plănuit. Acesta urma să înceapă pe 15 iulie.

ADVERTISEMENT