Fotbal intern

Cum a jucat Măldărășanu alături de Ronaldo și Zidane! “Mircea Lucescu ne-a chemat pe mine și pe Mihăiță Neșu”

14.11.2018 | 15:31
Marius Măldărășanu a evoluat pentru Rapid preț de aproape zece ani de zile

Marius Măldărășanu a povestit cum a ajuns să joace alături de brazilianul Ronaldo și Zinedine Zidane! Fostul mijlocaș al Rapidului a rememorat un episod care s-a întâmplat la puțin timp după ce Rapid și Steaua s-au luptat în sfertul de finală din Cupa UEFA. Mircea Lucescu, pe atunci antrenor al celor de la Șahtior Donețk l-a invitat pe el și pe Mihai Neșu la meciul starurilor care s-a disputat între echipele conduse de Ronaldo și Zidane.

“Am avut sezonul ăla bun în Cupele Europene și am primit o invitație neașteptată. Era meciul “Prietenii lui Zidane” vs “Prietenii lui Ronaldo”. Antrenorul formației lui Ronaldo era nea Mircea Lucescu. Știu că eram propus eu și Mihăiță Neșu, unul de la Steaua și unul de la Rapid. El nu a mai venit până la urmă”, a declarat pentru GSP Live, fostul antrenor al Astrei Giurgiu, Marius Măldărășanu.

Cum a jucat Măldărășanu alături de Ronaldo și Zidane! Florentin Dumitru si Marius Maldarasanu in meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Rapid Bucuresti, din cadrul Diviziei A, desfasurat pe stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, pe 21 aprilie 2004. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Marius Măldărășanu într-un duel Rapid – Steaua

Cum a jucat Măldărășanu alături de Ronaldo și Zidane!

Marius Măldărășanu recunoaște că a fost la un pas să nu se prezinte la meci. Fostul mijlocaș a avut emoții mari în clipa în care a intrat în vestiar și a văzut ce nume se aflau acolo. Mai mult de atât, Măldărășanu nu are nici măcar o fotografie care să-i amintească de acel moment.  „I-am zis «cum să vin acolo, nea Mircea?». M-am dus și în vestiar erau Tristan, Ronaldo, Zidane și alte nume mari. Când Zidane a intrat în autocar, a salutat pe toată lumea. Mi-a fost rușine să fac o poză. Nu am nicio amintire de acolo, a adăugat Măldărășanu.

Fostul mijlocaș a evoluat în două rânduri pentru Mircea Lucescu – a făcut-o prima oară la Rapid, acolo unde a fost transferat de la Petrolul chiar la dorința antrenorului, după care l-a urmat pe acesta la Istanbul, unde a semnat cu gruparea turcă, Beșiktaș pentru câteva luni.

  • 8 partide are Marius Măldărășanu în tricoul echipei naționale a României