News

Cum a murit Marcel Toader! Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele sale clipe de viață!

03.08.2019 | 22:31
Cum a murit Marcel Toader

Solistul Johnny Săndulescu încă nu își revine din șoc, după ce a văzut cum a murit Marcel Toader. Bunul său prieten și-a dat ultima suflare chiar în timp ce stătea cu el la masă! Marcel Toader a suferit un infarct şi a decedat aproape pe loc, după cum mărturisește prietenul său.

Cum a murit Marcel Toader! Totul s-a sfârșit în câteva clipe

Acesta a declarat că nu poate să-și revină din șoc după decesul brusc al prietenului său. „Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el.

Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru WowBiz.ro.

Cum a murit Marcel Toader
Cum a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit după ce a suferit un infarct

Marcel Toader a murit, sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit un infarct. Cunoscutul omul de afaceri urmează să fie înmormântat luni, la Constanța.Viața lui Marcel Toader poate inspira oricând un scenariu de film. A fost sportiv de performanță, a făcut afaceri profitabil și s-a iubit cu femei foarte frumoase.

A fost căsătorit de șase ori, însă tot de atâtea ori a și divorțat. Toate soțiile sale au fost frumoase, cochete, dar ceva nu a mers. De fiecare dată, soțiile sale l-au acuzat că era foarte posesiv și mai toate au spus că era chiar violent cu ele, acesta fiind și motivul pentru despărțire.

În ultima perioadă, Marcel Toader avea probleme cu banii și a fost nevoit să se întoarcă la meseria lui din tinerețe. Omul de afaceri spunea că nu i-a fost rușine să se întoarcă pe șantier. Muncea alături de fiul său, în soare, dar spunea că este fericit, într-un interviu recent.

Tags: