Life

Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a aflat că fosta lui soție se iubește cu nepotul lui Joshua Castellano?

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a dezvăluit că are un nou iubit, un personaj cunoscut în lumea mondenă românească măcar prin prisma faptului că este nepotul lui Joshua Catellano, celebrul proprietar de cluburi de lux.
25.06.2021 | 14:36
Cum a reactionat Andrei Stefanescu cand a aflat ca fosta lui sotie se iubeste cu nepotul lui Joshua Castellano
Antonia, fosta sotie a lui Andrei Stefanescu, este implicata intr-o relatie cu Vincenzo Aiello Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a anunțat că formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, cunoscut în showbiz ca manager al cluburilor deținute de Joshua Castellano și ca fost concurent, în două rânduri, la Chefi la Cuțite.

Cum a  reacționat Andrei Ștefănescu când a aflat de iubitul fostei soții

Andrei Ștefănescu, contactat de FANATIK, a fost foarte discret când a venit vorba despre relația pe care o are fosta lui soție cu Vincenzo Aiello.

ADVERTISEMENT

”Nu am ce să comentez, nu comentez nimic pe acest subiect” a spus Andrei Ștefănescu, cântărețul din trupa Alb Negru, semn că armistițiul pe care l-a încheiat, în momentul divorțului de soția lui, a rămas ”în picioare”.

De altfel, pe atunci anunțau amândoi că deși s-au despărțit, relația dintre ei este în continuare cordială de dragul copilului pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

Și, deși informațiile noastre spun că Antonia și Vincenzo Aiello sunt împreună de destul timp, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a fost cât se poate de discretă cu privire la relația lor, chiar dacă, de curând, a început să se afișeze în mediul online alături de fostul concurent de la Chefi la Cuțite.

Cine este Vincenzo Aiello, iubitul Antoniei Ștefănescu?

Vincenzo Aiello a participat de două ori la Chefi la Cuțite, prima oară reușind să ajungă în bootcamp, dar nu a primit șorțul, a doua oară ajungând însă în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Vincenzo Aiello a ajuns la Chefi la Cuțite datorită iubitei sale. Nu, nu Antonia Ștefănescu, ci iubita lui de atunci, cei doi afișându-se împreună, la acea vreme, la filmări, Vincenzo Aiello recunoscând că participă la emisiune și pentru a o face fericită pe bruneta de lângă el.

Vincenzo Aiello
Vincenzo Aiello a fost inschis la Chefi la CUtite de fosta iubita, el fiind acum implicat intr-o relatie cu Antonia Stefanescu Sursa foto: Captura Antena1

”Am ajuns la Chefi la Cuțite datorită iubitei mele, care m-a înscris, dar nu știu când”, explica Vincenzo Aiello, el reușind să îi impresioneze pe cei trei chefi cu pastele pregătite, la prima sa participare la emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vincenzo Aiello și Antonia s-au cunoscut în bucătărie?

Prima experiență la Chefi la Cuțite nu a fost una chiar fericită pentru Vincenzo Aiello, el fiind eliminat înainte de a ajunge în faza echipelor. A doua oară însă, a reușit să ajungă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, prilej de mare bucurie pentru italianul de 31 de ani.

Cu toate acestea, se pare că la Chefi la Cuțite a mai avut un prilej de bucurie: a cunoscut-o pe Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, care, la rândul ei, a participat la preselecțiile de la emisiune, cu mai puțin succes însă ca italianul, semn că, dacă relația se va dovedi una serioasă, va fi clar cine se va ocupa de prânzurile delicioase și de cinele romantice.

Vincenzo Aiello, iubitul Antoniei Ștefănescu, face parte din familia Castellano

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo Aiello, alintat Enzo, la Chefi la Cuțite.

Iar familia despre care vorbește Vincenzo Aiello este familia Castellano, cei care dețin, în București, dar și pe Litoral, mai multe cluburi și restaurante de fițe.

De altfel, recunoștea Vincenzo Aiello, înainte de Chefi la Cuțite, chiar dacă este manager, și-a făcut ”mâna” de bucătar gătind în locațiile pe care le conducea, rețetele propuse de el fiind cele pe care le-a învățat de la mama și bunica lui.

ADVERTISEMENT