News

Cum a reacționat Marian Godină, după ce s-a speculat că va fi amendat! Polițiștul a publicat un video inedit cu alpaca

09.04.2019 | 10:36
Cum a reactionat Marian Godina dupa ce sa speculat ca va fi amendat Politistul a publicat un video inedit cu alpaca

Marian Godină și-a cumpărat recent o alpaca, pe care a botezat-o Pablo. Cel mai cunoscut polițist din România postează frecvent imagini și videoclipuri cu animalul său, însă una dintre filmări a atras atenția în mod deosebit și a provocat controverse în mediul online.

Marian Godină, amendat din cauza animalului său?

Godină a postat pe Facebook un videoclip în care își urcă alpaca într-un autobuz. Ulterior, o publicație online a relatat că agentul de poliție ar risca o amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei pentru că ar fi încălcat regulamentul regiei de transport din Brașov (RAT Brașov).

“Nu stiu dacă din răutate, din prostie sau din ambele, jurnalistul respectiv nu a fost în stare să se documenteze și să interpreteze corect o situație de fapt. Apoi au urmat sute de comentarii care chiar m-au lăsat mască. Te întrebi cum pot fi unii atât de lipsiți de orice logică”, a comentat Marian Godină situația, pe blogul său.

Mirosea puțin în autobuz, dar m-am obișnuit repede.Glumesc, desigur. Sunt o alpaca cu simțul umorului. 🙂

Gepostet von Pablo the alpaca am Samstag, 6. April 2019

De ce a urcat alpaca lui Marian Godină în autobuz

Polițistul a relatat apoi cum s-a petrecut toată întâmplarea și de ce nu ar fi pasibil de nicio amendă. El susține că se afla la capătul unei linii de transport public, când a observat două autobuze staționate cu motoarele oprite, cu ușile deschise, fără călători și că Pablo s-a apropiat de ele, fiind un animal foarte curios.

“Mi s-a părut amuzant să urce în autobuz și pentru că șoferul acestuia era coborât, având probabil timpul de repaus, l-am întrebat dacă poate urca atât cât să-l filmez.  Șoferul mi-a răspuns că nu e nicio problemă, ba chiar s-a amuzat și el, așa că Georgiana a urcat cu Pablo în autobuz și a coborât. Asta a durat cam 15 secunde, Pablo petrecând cam 6 secunde în interiorul autobuzului”, a mai scris Godină.

El spune că nu riscă o amendă, pentru că iubita sa a urcat animalul în autobuz. “Din punct de vedere legal, treaba stă cam așa: răspunderea fiind personală, Marian Godină nu riscă absolut nimic pentru că eu nici măcar nu am urcat în autobuz. Eu filmam. Deci responsabilitatea e a Georgianei”, a mai spus agentul de poliție.

El a citat și un articol din regulamentul RAT Brașov în care se vorbește despre sancționarea celor care transportă animale vii, dar spune că nu este cazul său, pentru că alpaca nu a fost transportată, autobuzul aflându-se în staționare.

Cu toate acestea, el conclude că dacă ar fi amendat pentru gestul său nu ar contesta contravenția și ar achita-o fără să regrete fapta, dar nici nu ar mai urca alpaca în autobuz.

Tags: