Cum a reacționat soțul Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta a fost desemnată prezidențiabil PSD

Alexa Serdan   
în HotNews
24/08/2019, 14:56
Cum a reacționat soțul Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta a fost desemnată prezidențiabil PSD
Soțul premierului, Cristinel Dăncilă e director la OMV Petrom. Sursa foto: b1.ro

Viorica Dăncilă a fost desemnată prezidențiabil PSD, iar soțul ei Cristinel Dăncilă i-a fost alături la congresul PSD la care au luat parte 2.100 de delegați. Soțul premierului României a avut o primă reacție la finalul congresului. 

Viorica Dăncilă este susținută de soțul ei, Cristinel Dăncilă

Premierul României Viorica Dăncilă a fost desemnată ca și candidat PSD pentru alegerile prezidențiale din toamna aceasta în cadrul congresului din această dimineață de sâmbătă, 24 august. Soțul liderului PSD Cristinel Dăncilă i-a fost alături, fiind prezent în stânga premierului, iar în dreapta ei stând președintele PES Sergei Stanishev.

Cristinel Dăncilă a declarat că a fost alături de Viorica Dăncilă toată viața spunând că va fi alături de ea mereu. „Am fost alături de ea toată viața, o iubesc și voi fi în viitor tot așa de mult alături de ea, vă mulțumesc mult”, a declarat soțului președintelui PSD pentru stiripesurse.ro. „Sunt alături de ea”, a mai spus Cristinel Dăncilă pentru digi24.ro.

Viorica Dăncilă a declarat că în momentul în care i s-a propus funcția de premier soțul ei nu a știut și l-a anunțat pe Cristinel Dăncilă abia după ce a luat decizia. Cristinel Dăncilă a fost o prezență foarte discretă în viața publică, iar la Congresul PSD a fost una din rarele momente în care soțul premierului a fost alături de Viorica Dăncilă.

Cristinel Dăncilă a avut în trecut legături cu politica
Cristinel Dăncilă a oferit prima declarație după ce soția sa a fost aleasă candidat la alegerile prezidențiale. Sursa foto: digi24.ro

Cine este soțul premierului Viorica Dăncilă și cu ce se ocupă

Cristinel Dăncilă e director la OMV Petrom și a avut de-a lungul timpului mai multe legături cu lumea politică. Potrivit libertatea.ro, în 2007 Liviu Dragnea a anunțat numirea lui Cristinel Dăncilă în funcția de consilier în Consiliul Județean Teleorman. Un an mai târziu Cristinel Dăncilă a renunțat în favoarea soției sale la Consiliul Județean Teleroman, iar în 2009 s-a întors la Videle.

Și fiul Vioricăi Dăncilă lucrează la stat. Victor Florin Dăncilă este consilier la Curtea de Conturi, iar soția acestuia Elena Dăncilă este consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

 

 

 

 

 

Închide ×