Fotbal intern

Cum a scăpat FCSB de George Ţucudean, cel mai în formă jucător de la CFR. “I-am dat cadou 90.000 €!”

23.08.2018 | 21:24
Cum a scapat FCSB de George Tucudean cel mai in forma jucator de la CFR Iam dat cadou 90000 E

Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit să scape de George Ţucudean, fostul atacant al FCSB-ului. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat pentru vicecampioana României în perioada ianuarie 2015 – septembrie 2015, dar nu a impresionat în tricoul “roş-albaştrilor”. Astfel, Gigi Becali a decis să îl lase să plece la ASA Târgu Mureş.

George Ţucudean a jucat în 21 de meciuri pentru FCSB, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase decisive, dar nu au fost de ajuns pentru ca Gigi Becali să fie impresionat. Astfel, atacantul a mai jucat după plecarea de la FCSB la ASA Târgu Mureş, Charlton, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

Cum a scăpat FCSB de George Ţucudean

Gigi Becali susţine că i-a dat lui George Ţucudean 90.000 de euro ca să plece de la FCSB şi că nu şi-ar mai dori ca atacantul care evoluează în prezent la CFR Cluj să revină la vicecampioana României. “De la CFR nu îmi e frică de nimeni. Îmi e frică de Omrani, dar nu am vrut eu să-l iau. Singurul care mi-a provocat frică a fost Omrani. Eu i-am dat lui Ţucudean 90.000 de euro ca să plece de la Steaua. I-am dat cadou numai ca să plece. A luat două titluri, dar bravo lui. La noi nu putea să joace. Nu e jucătorul de care să îmi fie frică. Eu nu l-am mai vrea la Steaua. E foarte bun jucător, dar nu se e ceea ce vreau eu”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

George Ţucudean a fost cumpărat de CFR Cluj cu 450.000 de euro

După despărţirea de FCSB, George Ţucudean a fost luat de Gică Hagi la FC Viitorul Constanţa, echipă pentru care a jucat în 29 de meciuri, a dat 16 goluri şi a oferit 3 pase decisive, iar CFR Cluj l-a cumpărat cu 450.000 de euro la începutul anului 2018. Cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro, George Ţucudean a dat 10 goluri în cele 24 de meciuri jucate pentru campioana României şi a oferit 4 asisturi.

George Ţucudean a debutat la echipa naţională a României pe 8 octombrie 2017, într-un meci jucat de “tricolori” pe terenul Danemarcei, scor 1-1, în grupa E a preliminariilor Europa League, pe stadionul “Parken”, în faţa a peste 35.000 de spectatori.

George Ţucudean a jucat şi pentru FC Dinamo Bucureşti, rivala FCSB-ului din Liga 1 Betano. Atacantul a bifat 94 de meciuri pentru gruparea din “Ştefan cel Mare”, a înscris 24 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureş, Standard Liege, Charlton Athletic, FC Viitorul Constanţa şi FCSB.

De ce a plecat de la FCSB

“Eu am ajuns la Steaua, am dat gol la primul meci. Nu am avut nevoie de 16 meciuri ca să dau gol din acţiune. Apoi problema a fost că impresarul meu era Anamaria Prodan. M-a sunat cineva şi mi-a spus, după două meicuri la Steaua, că nu mă mai doreşte Becali. Am rămas până la finalul campionatului, că aşa rămăsese vorba. Apoi a venit Rădoi şi am mers în cantonament. La primul meci am intrat, am dat gol, am câştugat. M-a sunat din nou Anamaria Prodan şi mi-a zis că va veni Rădoi să-mi zică că nu mai are nevoie de mine. Şi aşa a venit Rădoi să-mi zică că nu am atitudine. Am zis ok şi am plecat”,

spunea George Ţucudean după despărţirea de FCSB.

2 milioane de euro este cota lui George Ţucudean, conform transfermarkt.com