Life

Cum afectează karma negativă fiecare zodie. Gemenii și Racii au multe greutăți de înfruntat în viață

04.06.2020 | 16:35
Cum afecteaza karma negativa fiecare zodie Gemenii si Racii au multe greutati de infruntat in viata
ADVERTISEMENT

Din păcate, karmele nefaste își vor face simțită prezența în următoarea perioadă, indiferent de semnul zodiacal în care te-ai născut. Fie că vorbim despre sfera profesională sau viața sentimentală, problemele se vor ține lanț și depinde doar de tine cum le vei gestiona. Încearcă să-ți păstrezi calmul, altfel riști să te trezești în belele din care nu te mai poate scoate nimeni.

Cum afectează karma negativă fiecare zodie. Vești proaste pentru Gemeni și Raci

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemenilor, ne pare rău să îți spunem, dar vei fi pus la grea încercare până la sfârșitul acestei luni, mai ales în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Neînțelegerile vor apărea, parcă, de nicăieri și te vor face să te gândești serios dacă nu cumva trebuie să iei o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Nici Racii nu o duc tocmai bine din acest punct de vedere, deși păreau să-și fi găsit liniștea după care tânjesc de atâta amar de vreme. În plus, un proiect în care își puneau speranțele nu va avea succesul scontat și îi va face să se închidă în ei, să se îndepărteze de tot și de toate.

Berbec

Pentru următoarea perioadă, o karmă negativă își va exercita influența asupra personalității tale. Se poate vorbi despre posibile încercări atât organice, cât și în plan psihic. Personalitatea ar putea fi zdruncinată sau ai putea trăi niște evenimente explicite, la nivelul cel mai subtil al ființei tale. Pe de altă parte, te paște de acum încolo, o permanentă stare de agitație și îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Taur

Influența nefastă karmică îți va răscoli sectorul lucrurilor ascunse, reziduurile trecutului ori slăbiciunile trupești care vin pe arbore genealogic sau care îți marchează sănătatea, amplificând vulnerabilitățile înscrise în codul tău genetic. Vor fi multe Mesaje sau atenționări difuze, de care va trebui să ții cont.

Gemeni

În cazul tău, cel mai afectat este sectorul relațiilor sentimentale. În plus, unele prietenii, mai ales dacă sunt de conjunctură sau sunt menținute din interes, vor fi spulberate în perioada următoare. Contextul astral îți va da permanent o serie de mesaje și avertismente cu privire la natura unei relații sau la caracterul unui cunoscut.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru tine, urmează o perioadă în care va trebui să găsești forța interioară necesară pentru a face faţă unor situaţii neplăcute generate, de cele mai multe ori, de către rivali. De altfel, vei primi mesaje, sugestii sau avertismente cu privire la natura unor relaţii care nu sunt deloc ceea ce par a fi.

Leu

Nu ești în apele tale, nici starea ta fizică nu e prea grozavă, și nici anturajul nu e îndeajuns de vesel cât să-ți distragă atenția de la probleme. Nici vorbă de optimism în următoarea perioadă! Ești puternic influențat de compania neplăcută în care ai nimerit. Dacă faci echipă cu persoane bolnave, singure, nemulțumite, depresive, fii sigur că ceva din starea lor proastă se va transmite și la tine. Așadar, alege-ți cu mai multă exigență anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei să auzi în aceste zile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Deși te afli într-un mediu cu care ești obișnuit, parcă nu mai poți comunica eficient cu nimeni. Cei aerieni și zăpăciți te enervează, cei nervoși și arțăgoși te țin la distanță, deci oricât ai încerca să rămâi calm și amabil, tot te va scoate și pe tine cineva din sărite, până la urmă. Fă un efort să-ți păstrezi atitudinea pozitivă în ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din fața ta, care uită de prietenie, și de bune maniere, doar pentru a-și impune propriile dorințe.

Balanță

Ai o povară pe suflet și îți este foarte greu să exprimi în cuvinte ceea ce te doare, dorind să-ți rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece și să îți dea lecții pe care nu ești sigur dacă le vei suporta ușor. Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu ești în cea mai bună pasă emoțională pentru a asculta predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

Scorpion

Ești într-un moment de cumpănă când pui foarte serios în balanță etapele anterioare ale unei acțiuni și sensul spre care trebuie să mergi de acum înainte. Te afli la mijloc între trecut și viitor, dar ai starea potrivită să înțelegi situația cât se poate de obiectiv și de limpede, fără a te lăsa influențat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce îți spun alții că se poate întâmpla de acum înainte. Singur vei lua decizia finală, deci nu pleca urechea la cei care încearcă să te impresioneze. Ai învățat din trecut, te poți elibera cu înțelepciune de cele trăite, ca să nu cari după tine un balast emoțional de care nu mai ai nevoie.

Săgetător

Ceva lipsește pentru a spune că ești fericit, dar nu știi încă ce anume. Este un moment ideal să sondezi adânc în interiorul tău, chiar și acolo unde ți se pare că totul e în regulă, pentru că golul care te macină va fi găsit și eliminat printr-un proces de detoxifiere profundă. Stai puțin de vorbă cu tine, ascultă-ți gândurile cele mai intime, pentru că ele sunt cele care transmit azi prin tot felul de semne ce anume nu e complet sau perfect în viața ta. Cu cât ești mai cinstit cu tine însuți, cu atât vei găsi mai ușor punctul lipsă ca să-l poți șterge, elimina sau umple cu ceea ce nu ai. Ce-mi lipsește oare, te întrebi, și luând la bani mărunți ce simți și ce gândești, vei umple golul cu iubire, cu inspirație, lumină… cu ceva!

Capricorn

A da vina unii pe alții nu e o idee prea constructivă. Ca atare, un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepți care a fost rolul tău în situația de față. Admite sincer că ai greșit și nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care te ține acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar și greșelile sau marile eșecuri conțin o lecție din care fiecare are de învățat. Deci, analizează cu maturitate ce ai făcut și unde s-a greșit pentru a învăța ce e bun și util din asta!

Vărsător

Nu lucra singur în această zi, pentru că cele mai bune soluții vin de la echipa care îți va sta alături. Toate evoluează spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de câștigat, ca atare, merită să vă uniți forțele pentru a ajunge la capăt. Ai norocul de a atrage alături de tine oameni cu interese similare, care au ce investi în acest demers, și cât timp vă leagă aceeași dorință, nimic nu vă va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate vă va face pe toți mândri, dar trebuie să vă recunoaște-ți unii altora contribuția.

Pești

Nu te mai gândi la ce ai tu de făcut sau oferit pentru alții, ci acum trebuie să privești un pic spre propriile tale dorințe. Ai curaj să-ți oferi ceva pentru inima ta, fără să pui neapărat în balanță ce ai tu de dat altora. Acum contează binele tău, bucuria ta, sufletul tău care tânjește după o răsplată. Uneori e un gest de mare curaj să te așezi doar pe tine în prim plan, să ceri și să pretinzi mai multă atenție de la ceilalți, dar azi trebuie s-o faci pentru că meriți pe deplin să-ți acorzi atenție sporită. Te vei simți fericit în acest joc în care te lași răsfățat de iubirea altora. Ești ca o floare care, deși până acum a arătat că poate să aibă grijă de sine, de data aceasta vrea ca ea să fie cea ocrotită, răsfățată, înconjurată de afecțiunea tuturor.

ADVERTISEMENT