Life

Cum arată astăzi celebrul actor din seria Singur Acasă. Macaulay Culkin are 40 de ani

03.12.2020 | 09:17
Cum arata astazi celebrul actor din seria Singur Acasa Macaulay Culkin are 40 de ani
ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin, actorul celebrul pentru seria „Singur Acasă”, revine de fiecare dată în atenția telespectatorilor în preajma sărbătorilor, puțini știind cum arată acum vedeta. Starul a împlinit în vară 40 de ani, fiind de nerecunoscut.

La 3 decenii de la debutul primului film din îndrăgita serie „Home Alone” puștiul năzdrăvan cu părul blond este în continuare în atenția publicului, motiv pentru care postul de televiziune Pro TV îl are deja în programul de săptămâna aceasta.

ADVERTISEMENT

Actorul a rămas în amintirea fanilor săi ca un copil dornic de aventură, Macaulay Culkin fiind sinonim cu Kevin din seria „Singur acasă”. Puștiul nu mai este copilul de altădată și nu mai aduce deloc cu cel care l-a consacrat în urmă cu mulți ani.

Actorul Macaulay Culkin, de nerecunoscut la 30 de ani de la aparițiile în Singur Acasă

„Copilul minune al Hollywood-ului” a rămas în inimile a generații întregi, în ciuda faptului că faima și succesul de pe scenă nu i-au adus lucruri tocmai bune. Adolescența a fost una zbuciumată cu multe internări la clinici de dezintoxicare, actorul fiind dependent de droguri și alcool.

ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin a debutat la o vârstă foarte fragedă, la 5 ani având prima sa apariție în filme, motiv pentru care nu s-a putut bucura de o copilărie normală. Avântul pe marile ecrane a fost unul de scurtă durată, la scurt timp după încheierea filmărilor pentru seria „Singur Acasă” intrând într-un con de umbră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania)

Ce-i drept, starul american „s-a remarcat” mult timp în tabloide prin prisma faptelor care nu-i aduc deloc cuvinte onorabile. Celebrul actor era văzut frecvent extrem de slăbit și cu un aspect fizic neîngrijit, semn că suferea de depresie severă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 7 ani se vehicula că celebrul actor este dependent de droguri, existând inclusiv zvonuri potrivit cărora ar cheltui 6.000 de dolari în fiecare lună pentru heroină. Acest lucru nu a fost confirmat niciodată de starul american, în schimb un amic era convins că are nevoie de ajutor psihiatric.

„Macaulay priza heroină și vorbea despre cum vrea să-și ia viața. În același timp lua și medicamente, și dacă nu se oprea la timp, inima i-ar fi cedat. Era foarte drogat, dar știa clar ce face. Sunt convins că încerca să se omoare.

ADVERTISEMENT

După incidentul respectiv, știam clar că avea nevoie de ajutor psihologic, dar a refuzat să admită că are astfel de probleme”, a povestit o sursă apropiată actorului din producțiile Home Alone.

La un moment dat Macaulay Culkin și-a revenit și a renunțat la vicii, concentrându-și întreaga atenție asupra carierei sale. Și-a făcut ordine în viață și prins mai multe roluri în filme. Mai exact, a jucat în „Sex and Breakfast” (2007) și „The Jim Gaffigan Show” (2015 și 2016).

Actorul este bărbat în toată firea acum, trecând cu capul sus peste toate problemele din trecut. Are o relație foarte frumoasă cu actrița Disney Brenda Song, alături de care locuiește la Paris, acolo unde s-a mutat în urmă cu câțiva ani.

Totodată, de la redresarea carierei a publicat romanul semi-autobiografic „Junior” (2006), iar în urmă cu 2 ani a interpretat din nou rolul lui Kevin pentru o reclamă de sărbători pentru Google Assistant.

ADVERTISEMENT