News

Cum arată cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Cluj. Proprietarul vrea 3 milioane de euro pe ea

Clujul este unul dintre cele mai scumpe orașe din România, când vine vorba de prețurile la imobiliare. Recent, o vilă a fost scoasă la vânzare cu uriașa sumă de 3,1 milioane euro.
18.06.2022 | 15:38
Așa arată vila din Cluj care se vinde cu 3 milioane euro / Sursă foto: Napoca Imobiliare
ADVERTISEMENT

Clujul a început să bată Bucureștiul când vine vorba despre prețurile la imobiliare. Recent, proprietarul unei vile superbe din cartierul Făget a scos imobilul la vânzare cu 3,1 milioane euro, după ce a acordat deja un discount de 400.000 de euro.

Vila de 480 mp, scoasă la vânzare cu 3,1 milioane euro, la Cluj

Vila din Cluj are o suprafață de 480 metri pătrați, iar curtea pe care este construită are 3.000 mp.

ADVERTISEMENT

„Curtea generoasă este plină de vegetație, dispune de teren de tenis, 1 iaz, 1 foișor și 1 bucătărie de vara. Finisajele sunt premium, se vinde complet mobilată și utilată.

În jurul proprietății se găsește o frumoasă pădure și alte vile. Zona nu este aglomerată, ci oferta tot confortul necesar traiului liniștit al unei familii care nu dorește să locuiască în mijlocul agitației citadine”, se mai arată în anunțul agenției Napoca Imobiliare.

ADVERTISEMENT

Paradisul cu piscină, iaz și teren de tenis, ascuns de ochii celor curioși

Tot în curte mai por fi găsite: un teren de tenis, un iaz, un foișor, o bucătărie de vară.

În total, casa are 6 camere, dispuse pe 3 nivele: subsol (cu două dormitoare matrimoniale cu dressing și baie proprie, un hol și o spălătorie), parter (living cu acces spre grădină, terasă cu piscină, bar și jacuzzi, o baie și un garaj dublu) și un etaj (dormitor matrimonial cu baie, o terasă, un hol și un birou).

Imobilul are parte și de intimitate, acesta fiind amplasat pe o stradă privată, ”total ferită de ochii curioșilor”.

ADVERTISEMENT

Cazul celebrei garsoniere de 11 metri pătrați de la Cluj, pentru care proprietarul cerea 200 de euro pe lună

În urmă cu câteva luni, un proprietar din Cluj-Napoca a scos la închiriat o garsonieră de 11 mp, cu 200 de euro. Anunțul a devenit viral datorit faptului că încăperea era atât de mică încât cu greu a putut fi pozată.

Garsoniera devenită celebră a fost, ulterior, scoasă la vânzare pentru 37.500 de euro, ceea ce înseamnă peste 3.400 de euro pentru metrul pătrat.

ADVERTISEMENT

Anunțul a strâns peste 20.000 de comentarii și 14.000 de distribuiri, și a reconfirmat statutul de capitală a prețurilor mari pentru orașul Cluj Napoca, unde piața imobiliară a explodat, pur și simplu, în ultimii ani.

ADVERTISEMENT
Tags: