Fotbal intern

Ciprian Marica a făcut burtă, după ce s-a lăsat de fotbal! Imagini de pe plajă

30.07.2018 | 20:37
Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal. Noul look nu-l avantajează

Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal? În niciun caz ca play-boy-ul de odinioară! E de înţeles din două motive: în primul rând, s-a făcut băiat de casă, chiar dacă nu a trecut încă pe la altar, fiind într-o relaţie extrem de serioasă de mai bine de trei ani cu Ioana Marcu. Cuplul are împreună un băieţel, născut în 2016, iar al doilea este deja pe drum, Ioana urmând să nască undeva în luna septembrie. Al doilea, s-a lăsat de fotbal, iar majoritatea sportivilor sunt predispuşi spre îngrăşare atunci când îşi ies din ritm.

Dar, totuşi, transformarea e aproape de cuvântul “şocant!” Mai ales că Marica a avut un palmares de invidiat la vremea lui, cu Gina Pistol, Ilinca Vandici sau chiar “tiza” Oana Marica, printre cuceriri. Toate trei sunt frumuseţi cunoscute ale României, “certificate” prin apariţiile în paginile “Playboy”. Lui Marica pare însă că nu-i mai pasă de aceste lucruri şi, ca o dovadă a “castităţii”, a ales “burta de bere” la care nimeni nu se aştepta din partea lui. Imaginile care demonstrează că partenera sa de viaţă nu trebuie să-şi mai facă griji vizavi de “liota” de pretendente au fost surprinse pe plaja Caelia din Mamaia, acolo unde fostul atacant este patron, iar FANATIK.RO a intrat în posesia lor.

Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal. Noul look nu-l avantajează

Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal: are “burtă de patron!”

Ciprian Marica s-a retras din fotbal după ce a încercat din răsputeri să joace la un turneu final alături de naţionala României. Fusese în lot în 2008, la Euro, însă neînţelegerile cu Victor Piţurcă de la acea dată l-au făcut să vadă cele trei meciuri de pe banca de rezerve. Acum, în 2016 a forţat o întoarcere în Liga 1, la FCSB, care însă n-a fost încununată de succes. S-a accidentat grav chiar într-un meci cu echipa sa de suflet, Dinamo, şi a trebuit nu doar să renunţe la ideea de a prinde Euro, dar şi la fotbal. Între timp, Marica a ajuns patron nu doar de complex hotelier, ci şi de echipă de fotbal! Fostul atacant a achiziţionat la licitaţie brand-ul “Farul Constanţa”, el implicându-se astfel în proiectul renaşterii echipei fanion a judeţului, deşi se spune că în spatele afacerii ar fi fostul primar al oraşului, Radu Mazăre.

Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal. Acum câţiva ani umbla cu patru femei deodată!

Cum arată Ciprian Marica după ce s-a lăsat de fotbal e o surpriză neplăcută totuşi pentru admiratoare, ştiindu-se faptul că acesta era una dintre cele mai râvnite prezenţe masculine din peisajul autohton. E cel care a reuşit performanţa de a “jongla” la un moment dat cu patru femei deodată: prezentatoarea TV de sport Laura Teodoru, vedeta Playboy Gina Pistol,  prezentatoarea TV (de monden, de data asta) Ilinca Vandici şi “tânăra speranţă” a cafenelelor din Dorobanţi, Andreea Ilie. Marica a cunoscut-o însă pe actuala iubită, despre care se spune insistent că i-a devenit şi soţie între timp, iar de atunci s-a făcut “familist” Nu doar ca atitudine, ci şi ca fizic din câte se pare!