Sport

Cum arată Dan Nistor la 5 zile după ce a fost umplut de sânge la meciul cu Oțelul. Foto exclusiv

Cum arată Dan Nistor după accidentarea gravă suferită în meciul cu Oțelul. Fotbalistul a fost umplut de sânge de Teles
26.04.2024 | 21:45
Dan Nistor a fost umplut de sânge la meciul Oțelul - U Cluj. Cum arată acum fotbalistul? foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Nistor, mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, a ieșit șifonat în meciul pe care echipa sa l-a pierdut cu 1-0 în deplasare împotriva Oțelului.

Nistor, accidentat grav în meciul Oțelul – U Cluj

Nistor a fost umplut de sânge pe finalul meciului de la Galați. Jucătorul celor de la Oțelul, Teles, l-a lovit cu piciorul direct în figură pe mijlocașul Universității. Acesta a căzut pe gazon și a început să sângereze abundent. Medicii au intrat imediat pe teren și i-au acordat îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Vedeta Universității are de suferit după acel fault. Dan Nistor a suferit o fractură de piramidă nazală și va trebui să joace cu o mască de protecție în următoarele meciuri. Vestea bună este că a scăpat de intervenția chirurgicală. Aproximativ 2 săptămâni va purta această mască.

Dan Nistor
Cum arată Dan Nistor la 5 zile după ce a fost umplut de sânge la meciul cu Oțelul

Decizie incredibilă luată de arbitru

Deși intervenția lui Teles a fost extrem de periculoasă, centralul partidei, Rareș Vidican, a luat o decizie incredibilă. Arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben fotbalistului de la Iași, deși Nistor a sângerat serios iar pe teren și-a făcut apariția și ambulanța.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Rareș Vidican vine după un alt moment greu de înțeles din Superligă. La meciul Dinamo – Poli Iași, fotbalistul moldovenilor, Luca Mihai, a suferit o accidentare teribilă. Homawoo l-a dărâmat într-un duel la mijlocul terenului. Luca Mihai a rămas inconștient iar ambulanța l-a transportat urgent la spital. Acesta a suferit multiple fracturi craniene și s-a ales și cu timpanul spart.

Arbitrul întâlnirii, Ovidiu Hațegan, a luat decizia de a-i acorda numai galben lui Homawoo. Centralul a fost criticat după fluierul final pentru că nu a acordat cartonașul roșu. Hațegan a înțeles că a comis o eroare majoră și și-a cerut public scuze: “Trebuia să arăt cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică”.

ADVERTISEMENT

Nistor, sezon bun la U Cluj

Dan Nistor a lipsit la ultimul meci jucat de Universitatea Cluj. Ardelenii au câștigat cu 1-0 împotriva celor de la Poli Iași. Nistor are un sezon foarte bun la Cluj. În cele 33 de meciuri jucate în Superligă, a înscris 12 goluri și a oferit 10 pase decisive. În toamnă se vorbea chiar de o posibilă convocare a acestuia la echipa națională, deși are deja 35 de ani.  Nistor nu a mai reușit sa marcheze în campionat de 6 meciuri. Ultima dată când mijlocșul a punctat a fost pe 15 martie, împotriva celor de la Botoșani.

Dan Nistor
Cum arată Dan Nistor la 5 zile după ce a fost umplut de sânge la meciul cu Oțelul

Universitatea Cluj se află pe locul 4 în playout după victoria cu 1-0 în fața celor de la Poli Iași. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău trebuie să termine în primele 4 pentru a putea juca barajul care decide echipa care va evolua în preliminariile Conference League. În următoarea etapă, “studenții” vor face deplasarea la Craiova, echipa de pe ultimul loc din Superligă.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a pierdut meciul de la Arad împotriva celor de la UTA cu 1-3. După acest rezultat, echipa lui Dorinel Munteanu e pe locul 3 în playout. Gălățenii s-au calificat și în finala Cupei României unde vor juca cu Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT