Sport

Vești bune despre Luca Mihai la două zile după ce a fost lăsat inconștient pe gazon în Dinamo – Poli Iași 1-0. Ce se întâmplă cu internaționalul român de tineret. Exclusiv

Vești bune despre Luca Mihai, accidentat grav de Josue Homawoo în Dinamo - Poli Iași, scor 1-0. Care este starea de sănătate a internaționalului român de tineret.
16.04.2024 | 22:04
Vesti bune despre Luca Mihai la doua zile dupa ce a fost lasat inconstient pe gazon in Dinamo  Poli Iasi 10 Ce se intampla cu internationalul roman de tineret Exclusiv
Vești bune despre starea de sănătate a lui Luca Mihai. Mijlocașul central a fost lăsat inconștient pe gazon de un adversar. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a lui Luca Mihai, mijlocașul lăsat inconștient pe gazon de Josue Homawoo în Dinamo – Poli Iași (1-0), a înregistrat îmbunătățiri semnificative. Din informațiile FANATIK, internaționalul român de tineret i-a salutat pe colegii din Copou prin intermediul unui material video.

Vești bune despre Luca Mihai la două zile după ce a fost lăsat inconștient pe gazon în Dinamo – Poli Iași 1-0

Luca Mihai a fost transportat de urgență, duminică, 14 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Mijlocașul central al lui Poli Iași a fost lovit puternic cu capul în ceafă de Josue Homawoo. Fundașul lui Dinamo a primit doar cartonașul galben din partea lui Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de doar 20 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral și fisură a timpanului drept, însă starea de sănătate a sportivului s-a îmbunătățit semnificativ. FANATIK a aflat că Luca Mihai este stabil și chiar a trimis un video prin care i-a salutat pe colegii de la Poli Iași.

Internat în primă fază la secția de Terapie Intensivă a spitalului, Luca Mihai a fost mutat marți, 16 aprilie într-un salon al secției de neurologie. Totuși, Luca Mihai prezintă stări de somnolență, iar medicii sunt precauți.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Luca Mihai. Mijlocașul lui Poli Iași ar urma să joace fotbal cu o cască pe cap

Luca Mihai este împrumutat de Poli Iași de la CFR Cluj până la finalul sezonului. Meciul de tristă amintire cu Dinamo ar putea reprezenta ultima apariție a mijlocașului central în tricoul moldovenilor. Cert este că situația tânărului fotbalist s-a îmbunătățit.

Rămâne de văzut cum decurge recuperarea în cazul lui Luca Mihai. Mijlocașul născut la București ar urma să fie externat la finalul acestei săptămâni. Din informațiile FANATIK, Luca Mihai ar urma să poarte o cască pe cap la primele meciuri de după accidentare.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Luca Mihai a adunat 10 partide pentru Poli Iași, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Tânărul mijlocaș s-a format la academia celor de la Karlsruhe și a trecut ulterior pe la academiile celor de la Walldorf, Chievo, Bologna sau SPAL.

Cornel Șfaițer, dezvăluiri tulburătoare după accidentarea lui Luca Mihai: „A fost un șoc pentru noi toți”

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a dat detalii îngrijorătoare la FANATIK SUPERLIGA despre accidentarea lui Luca Mihai din Dinamo – Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 4-a din play-out-ul SuperLigii. Ovidiu Hațegan a recunoscut că a greșit în momentul în care l-a sancționar doar cu „galben” pe Josue Homawoo.

ADVERTISEMENT

“Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informații mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă și cred că va fi bine.

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinții au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecați în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condițiile copilului.

Mama lui a fost lângă ambulanță și era disperată. E mai puțin coerent și e normal, pentru că este sub tratament. A fost un șoc pentru noi toți. 

Spitalul a reclamat poliția, pentru că este o procedură internă la cazuri dintr-astea grave. Se va demara o anchetă pentru vătămare corporală. Așa mi s-a comunicat”, a declarat Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: